SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lilla Torg Fotbollförening
Fotboll

Välkommen till LAGET FÖR BARN FÖDDA 2017

 

Vår fotbollsträning är starten på dagar fyllda med träning, glädje och många nya kompisar! 

 

Detta lag riktar sig till flickor och pojkar som är födda 2017. Varje träning  är utformat för att ert barn ska ha en både rolig och utvecklande tid.

 

Laget är i dagsläget helt fullt och vi kan inte ta emot fler barn. Vill ni vänta på en plats för att få träna med laget kan ni göra en intresseanmälan. Vi vill dock informerat att det kan ta tid.

 

Träningstider och anmälan
Träningstiderna varierar med säsong. Se vår kalender för hur vi tränar just nu. 

 

Vi är tacksamma för att ni anmäler deltagande och frånvaro till varje träning och match. 

 

Utrustning

Vi vill att barnen har benskydd och vattenflaska med sig på varje träning. 

 

Vi är en ideell förening och för att få verksamheten att fungera behöver vi hjälp av föräldrar som vill engagera sig som tränare, lagledare etc.  Ert intresse för att hjälpa till visar ni genom att vid anmälan av ert barn skriva en rad vid anteckningar om att man gärna vill hjälpa till, så tar vi kontakt.  

"Utan föräldraengagemang stannar idrotts Sverige”

 

Kontakta ansvarig för laget om ni har några frågor.

 
Matcher för 2017-gänget
2023-09-25 21:00

På söndagen spelade 2017-gänget lite matcher mot Limhamn FC och även lite internmatcher på Mariedals IP. Det var god uppslutning, fint väder och gott humör. 

 

Nästkommande helg kommer vi att spela sista omgången för säsongen i knattecupen i Vellinge.

Det har varit väldigt roligt att se barnen under hösten som har kommit igång med lite cupspel i Vellinge och Stångby samt lite utbyten med Kvarnby och Limhamn.

 

En del av barnen, föräldrarna och ledarna passade på att stanna kvar en sund för att titta på A-lagets match mot Sölvesborg. Lilla torgs FF säkrade andraplatsen i serien och kommer därmed att få kvala till division 2.

Trevlig lördag på Tornadospelen
2023-08-30 19:46

I lördags var 24 små killar i väg och spelade fotboll på Tornadospelen i Stångby. 

Det var många föräldrar på plats och hejade på våra boys, som spelade bra fotboll i de fyra lagen från Lilla Torgs FF, som representerade vår förening denna helg. Det var tuffa och kul matcher och grabbarna fick också möta en del spelare som var födda 2016. Men det allra viktigaste är givetvis att vi alla hade det roligt och att barn och vuxna lärde känna varandra lite mer. Mitt intryck var att alla barn tyckte det var en kul och spännande fotbollsupplevelse.

 

I september kommer vi att fortsätta att vara med på Knattecupen i Vellinge följande söndagar: 3/9, 17/9 och 1/10. Vi försöker att kalla alla till minst ett tillfälle. Vi kommer även att spela mot Limhamn i slutet av september, samt någon grej i oktober som undertecknad fotbollstränare inte helt kommer ihåg. Kallelser till cuper kommer till era registrerade mejladresser så håll utkik där. 

 

Fredrik för ledargänget 2017

Sommaravslutning !
2023-06-27 15:48
Truppen nästan samlad, de sjutton som ej kunde komma ser vi till att få med på ett nytt lagfoto i augusti.

Sista träningen för säsongen bjöd på isglass, sol och värme, matchspel och som avslutning 48 barn mot 36 föräldrar i en rysarmatch!

 

 

Vi har öppnat laget för alla som vill spela fotboll hos oss och det har varit många namn och ansikten för alla att lära sig men det har fungerat bra..!

 

Nya tag i augusti med fyra OBS  SÖNDAGScuper i Vellinge och så kommer våra fina, humoristiska, bolltekniska, lillgamla och omtänksamma ledare att fixa träningsmatcher under hösten!

 

Ha en bra sommar!

 

Ledarna

 

 

https://music.youtube.com/watch?v=IYr3uZijuoU&feature=share

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Lilla Torg FF, 27/09 17:56 
Lilla Torg FF, 22/09 10:23 
Lilla Torg FF, 06/09 12:00 
Lilla Torg FF, 04/09 12:00 
 
Sponsorer
Facebook
Instagram #lillatorgff