SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lilla Torg Fotbollförening
Fotboll

Lilla Torg FF P07

Välkommen till P07/U14 hemsida!

 
Referat: Lilla Torg FF - Helsingborgs IF
Säsongens sista match
2022-06-10 21:42

Då var det till slut dags för vårens sista seriematch. Hemma på Mariedal var det Helsingborgs IF som stod för motståndet.

Matchen medförde en del återbud, men vi kom till match med 14 spelare. 

 

Förutsättningarna var sådana att efter seriens mest galna match igår, där Vellinge vände och slog Knislinge med 11-10 så var där två lag som inte kunde komma ikapp oss. 

 

I andra sidan av tabellen var det inte lika klart då en seger var nödvändig för att HIF skulle hålla undan jagande Helsingborg City och Hittarp.

Referat: Hardeberga BK - Lilla Torg FF svart
Avslutande seger mot Hardeberga
2022-06-05 22:40
Bollkonstnären in action

Vårsäsongens sista match spelades borta mot Hardeberga. Efter några sena sjukdomsåterbud så fick Jack ta plats i målet och Zion hoppade in med kort varsel. 

 

Direktiven var tydliga, att i alla lägen spela loss bollen. Tjongande i panik var förbjudet idag. Långbollar fick endast slås med klar tanke och kvalite. 

 

Referat: Malmö FF - Lilla Torg FF
Tuff drabbning mot spelskickligt MFF
2022-06-02 20:59

Efter två vinster så kände vi att vi var på gång. MFF gick med på vår förfrågan om matchändring så det blev en kvällsmatch här på torsdagen. 

På ett kylslaget Stadionområde blåste domaren igång matchen och MFF visade direkt vilken matchbild de ville ha på konstgräset.  

Referat: Lilla Torg FF - BK Olympic
Ny formation - nya poäng
2022-05-27 22:07
Dagens segrare

Efter seriens första trea i förra omgånget så var det ett Lilla Torg med en skön känsla som förberedde sig för en ny match, denna gång hemma mot Olympic. 

En match som skulle spelats i söndags men förflyttades pga vattensjuk plan. 

 

Olympic är ett starkt och svårt lag att möta. De hade också blandat och gett liksom vi under de inledande matcherna men skrapat ihop ett 3-poängsförsprång. Så vi visste vad som gällde idag när Marcus och Philip slipade på de sista detaljerna med killarna innan matchstart. 4-3-3 var det som gällde. Trots avstängningar, sjukdomar och skador så kände vi att vi kom till match med en stark och stabil trupp. Men förutsättningarna gjorde att flera spelare fick ta större ansvar, några fick spela sina första matcher i Skåneserien för året och Jack tog plats i anfallet. 

Referat: Lilla Torg FF svart - IF Limhamn Bunkeflo 3
Målrik match mot LB07
2022-05-21 17:00

Serien börjar närma sig sitt slut. Idag var det dags för finbesök när LB07 kom på besök. 

Efter lite berg- och dalbana resultatmässigt så ställde vi upp med en ny formation idag. 

Med förhoppning om att få mer hot offensivt och fler anfallsalternativ så ställde vi upp för match när domaren blåste igång. 

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Lilla Torg FF, 03/08 12:00 
Lilla Torg FF, 02/08 14:11 
Lilla Torg FF, 02/06 15:29 
Lilla Torg FF, 30/05 14:39 
Lilla Torg FF, 17/05 11:37 
 
Sponsorer
Facebook
Instagram #lillatorgff