SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Lilla Torg FF P07
Välkommen till P07/U13 hemsida!

Referat: FC Trelleborg röd - Lilla Torg FF blå
Avslutningsmatch i Trelleborg
2021-06-25 09:12

Vårens sista match i A-serien spelades borta mot FCT. Efter samtal med deras tränare togs lagen ut för att få en så jämn och givande match som möjligt. 

Referat: BK Höllviken röd - Lilla Torg FF vit
Bragden i Höllviken
2021-06-22 23:05
Laget och taktiken som gjorde det

När jag rullade in på Höllvikens IP:s parkering märkte jag att där var fullt och även grannparkeringen hade fullts upp rejält. Det visade sig att Höllvikens och MFF:s damer hade äran att spela sidan om P07-matchen och det var förstås två matcher som drog publik i det fina sommarvädret. Truppen har satts på tuffa prövningar sista tiden och den här veckan är det upp till bevis för att visa vad vi går för och vart vi står. 

 

Skador, sjukdomar och resor. Idag löste vi det med att ställa upp med Zion i mål. Han som knappt stått i mål sedan Halör Cup tog en för laget. Anton tog ett moget beslut att lyssna på kroppen och Viggo hoppade in. Höllviken är bra, det vet vi och att spela där nere är ofta riktigt jobbigt. Och i den här åldern är den fysiska utvecklingen väldigt fördelaktig  vilket Höllviken utnyttjade... Viggo var inte ens topp 3 bland längsta spelare på plan!

Referat: Lilla Torg FF blå - IF Limhamn Bunkeflo 2
Uppvisning på Mariedal
2021-06-19 14:20

Sommarvärmen har definivt kommit till Malmö och att matchen mot LB började kl 10.30 var ingen fördel för spelarna. Med två segrar i bagaget så hoppades vi att laget skulle fortsätta sin positiva trend. På uppvärmningen såg killarna bra ut...

Referat: Janstorps AIF - Lilla Torg FF blå
Stark upphämtning räddade dagen
2021-06-12 17:39

Vid ankomst möttes vi av en idyllisk liten idrottsplats belägen på den skånska slätten utanför Skurup. Trots påtaglig blåst så täckte en mur av granar planens västra flank vilket gav oss bra förutsättningar rent vädermässigt. Solen gassade inte som förra veckan så killarna fick möjlighet att återhämta sig lte lättare. 

Naturgräs var underlaget som gällde för dagen. Janstorp följde instruktionerna väl vilket gav oss en väldigt trång spelyta för dagen. Jag tycker att killarna såg fokuserade och förberedda ut på uppvärmningen men när domarparet för dagen blåste i pipan så var majoriteten av våra killar inställda i ett sommarlovsläge och inte riktigt där. 

Referat: Lilla Torg FF vit - IFK Klagshamn 2
Hattrick i segrar
2021-06-06 12:48

Helgen matcher blev en utmaning för vår trupp. Men trots återbud och superhärlig sommarvärme (för publiken iallafall) visade truppen karaktär och genomförde uppgifterna med bravur. 

Oxie var en vänskapsmatch för att erbjuda mer matchtid till fler spelare. Den utförde vi väl.

Kvarnby visade sig bli en tuff mental prövning och detta tycker jag var helgens stora prestation där upprepade underlägen och väldigt varma förhållanden gjorde det besvärligt för våra kämpar.  Vi har varit väl med i de två inledande matcherna men haft dippar som kostat oss poäng. Lördagens drabbning ses därför som en stor karaktärsseger. 

Dagens match mot Klagshamn i C-serien bjöd också in till en 75-minutare i sommarsolen.

 
Sponsorer
Facebook