SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Lilla Torg FF P07
Välkommen till P07/U13 hemsida!

Referat: Malmö City FC vit - Lilla Torg FF blå
Säsongsavslutning på Kirseberg
2020-10-10 13:28
B-serien avslutades på ett gråmulet Kirseberg där Malmö City stod för motståndet tidigare. Ett renodlat 08-lag som vi mött med olika konstellationer i våras och haft tuff mot. Men nu var det höstavslutning och killarna visste mycket väl att de hade 75 minuter på sig att påverka resultatet. Alltför många gånger har vi haft krafter, åsikter och lösningar på hur resultatet kunde blivit annorlunda men tyvärr när matcherna redan varit slut. Trots bra spel under huvuddelen av hösten har vi sett en uppåtgående trend i poängskörden under den senare delen. Inte för att vi spelat bättre utan varit mer fullständiga och målmedvetna. 
Referat: Oxie SK svart - Lilla Torg FF vit
Känsla av tomhet efter förlust om Oxie
2020-10-10 13:21
Sista matchen i C-serien för säsongen gick av stapeln mot Oxie på Oxievångs IP. Vi hade tagit ut en stor trupp med fem avbytare. Före match fick vi dock ändra om i vår ”start 9a” då vi har som regel att; sen ankomst innebär att man börjar matchen på avbytarbänken. Oxievångs IP som ofta kan bjuda på knepiga vindar visade sig från sin bästa sida och erbjöd helt jämna spelförhållanden i elljuset. Man märker dock att det är höst och det blir lätt lite kallt för de som är avbytare. 
Referat: Lilla Torg FF blå - IF Limhamn Bunkeflo B3
Seger i höstens sista hemmamatch
2020-10-04 12:52
När höstens sista match hemma mot LB07 skulle spelas visade Mariedal upp sin grå och ruskiga sida. Trots regn och rusk så var killarna fokuserade. Vi pratade om att resultaten inte speglat vårt spel där vi, bortsett från floppen mot Skanör i höstpremiären, spelat bra i övriga matcher och borde haft med oss några poäng till. 
Men vi la också fokus på varför vi inte fått med oss fler poäng och där var det fokus på effektiviteten vid avslut. 
Referat: FC Bellevue 3 - Lilla Torg FF vit
Derbyseger
2020-09-27 13:56
Andreas gör 1-0 efter ett vackert vänsterskott
Återigen ställdes vi mot Bellevue, idag i C-seriens näst sista match. Trots att det snart är oktober så möttes vi av en soldränkt fotbollsplan på Mellanheden. Bellevue valde att spela på stor 9-manna vilket blev en trevlig utmaning. 
Coacharna Magnus och Marcus samlade styrkorna och höll genomgång inför dagens derbydrabbning. Fokus var på att ta med sig momenten från veckans träning. 
Referat: Lilla Torg FF blå - BK Höllviken röd
Oavgjort mot Höllviken
2020-09-20 12:58
Ett besviket och ett nöjt lag efter matchen.
Helgen avslutades med en på förhand tuff match mot Höllviken som vi vet är duktiga och svåra att möta. 
Killarna var fokuserade på match och vi satte upp vår game plan. Viktigt idag att inte göra saker halvdant för var det något vi visste så var det att Höllviken inte viker ner sig. 
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Lilla Torg FF, 05/03 09:39 
Lilla Torg FF, 09/02 10:46 
 
Sponsorer
Facebook