SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lilla Torg Fotbollförening
Fotboll

Lilla Torg FF P03


Lilla Torg FF kommer under 2019 inte ha något lag i spel för pojkar födda 2003.

Seger i seriepremiären.
2018-04-14 22:57
Kvarnby IK stod för motståndet när Lilla Torg FF p03 hade seriepremiär i Sydvästra B- serien. 
Efter en trevande inledning kom killarna så småningom igång med ett bra passningsspel som gav ett tydligt bollinnehav. Vi lyckas vaska fram en handfull målchanser men motståndarnas för dagen mycket duktiga målvakt stod ivägen och resultatet i halvtid förblev 0-0. 
I halvtid lade vi stort fokus på att fortsätta spela vårt spel och att ha tålamod. 
Andra halvlek startar vi lite försiktigt men efter 10 minuters spel lyckas vi äntligen trycka dit 1-0. 
Efter fortsatt bra spel lyckas vi även trycka dit 2-0 och 3-0. 
Kvarnby lyckas sen reducera till 3-1 men närmare kommer dem inte och vi utökar till både 4-1 och 5-1 innan slutsignalen. 
En bra insats av samtliga 14 spelare. 

Lilla Torg-Kvarnby 5-1 (0-0)

1-0 Simon, assist Anton
2-0 Mauro, assist Adrian 
3-0 Gustav N, assist Mauro
4-1 Mauro, assist Adrian
5-1 Filip M, assist Adrian
Snöplig förlust i slutminuterna.
2017-04-23 23:35

I lördags tog vi emot Malmö City hemma på Mariedals konstgräs. Fokus inför matchen var att vi skulle få bättre rörelse och stabilare bollinnehav än i premiären mot Kvarnby förra helgen.

Vi startar matchen bra och har ett stort bollinnehav men lyckas inte skapa några nämnvärda målchanser. I stället åker vi på en kontring och City kan göra 0-1.

Efter målet fortsätter vi att vara det bollförande laget och lyckas trycka in både 1-1 och 2-1 innan första halvleken är över.


I halvtidsvilan pratar vi om att fortsätta röra oss och hjälpa bollhållaren. Vi försöker också fokusera på hur vi ska ta oss an deras  farlige anfallare som har satt vårat försvar på prov ett antal gånger under matchens första halva.


I andra halvlek flyttar Malmö City upp spelet och blir det mer spelförande laget. Vi blir stressade och så fort vi vinner bollen så ger vi bort den igen. City gör både 2-2 och 2-3 innan vi hittar tillbaka in i matchen. Ett frisparksmål av Adrian och ställningen är 3-3.

I vår iver att få med oss tre poäng trycker vi på framåt lite dumdristigt och åker på ett baklängesmål  i slutminuterna.

Matchen slutar 3-4 till Malmö City.


Jag tycker vi gör en bra match i 40 minuter. Det vi måste jobba vidare med är att försöka hålla en jämnare nivå under hela matchen. Vi hamnar i alldeles för djupa svackor.

Om man bortser från resultatet så tycker jag ändå vi gör en godkänd insats. Vi är på rätt väg och genom god närvaro på träningarna senaste veckan har vi fått en bra konkurrens i laget. Låt oss fortsätta på detta sätt.


Målskyttar:

1-1 Självmål

2-1 Simon

3-3 Adrian


//Björn 

Seger i premiären!!!
2017-04-17 16:59
Då var seriepremiären avklarad. Bortamatch mot Kvarnby IK på Bäckagården. 
Vinst med 2-0 efter två mål av Simon"Terminator"Persson. 
Matchen var inte särskilt välspelad och vi fick inte passningsspelet till att stämma. Vi fick förlita oss på 
kämparglöd och vinnarskalle. 
Samtliga spelare får godkänt men om vi ska vara med i toppen på serien krävs det nog lite mer än vad som visades idag. Vi kan ännu bättre. 
Nu har vi träning på onsdag innan vi spelar vår andra seriematch. Den är mot Malmö City hemma på Mariedal nu på lördag. 
Tack för idag//Björn
Skånecupen
2017-01-03 18:43
LILLA TORG FF P03 SPELAR B-final i Skånecupen 6/1 klockan 15.30. 
Kom och heja.
Andra raka hemmaseger.
2016-09-04 03:31
Avb.Mashal, Alex.M, Jamal, Jeff, Oscar
Härligt väder och ett Lilla Torg som var sugna på revansch efter förlusten mot MFF i veckan. Det var förutsättningarna för matchen mot BK Höllviken hemma på Mariedal denna dag. Vår genomgång innan match fokuserade mycket på vårt försvarsspel och hur vi skulle ta oss an dagens motståndare. 
Bra fokus på uppvärmningen gjorde att vi fick en bra start på matchen. Tio minuter in i matchen sätter vi hög press på motståndarna vilket gör att Valle kan sno åt sig bollen och rulla in 1-0. 
Efter tjugo minuter dimper bollen ner framför fötterna på kapten Arons fötter och han gör inget misstag. Ett distinkt skott ger oss ledningen med 2-0. 
Vi fortsätter att spela bra och det för dagen nykomponerade mittbackslåset med Alex.O och Love styr backlinjen bra och Höllviken skapar i stort sett ingenting. Anton jobbar till sig två bra chanser men 2-0 står sig till halvtidsvilan. 
I andra halvlekens 13 minut springer inbytte Jeffy sig fri och placerar säkert in 3-0 i målvaktens högra hörn.
I slutet av matchen tappar vi lite ork och Höllviken lyckas reducera till 3-1 men närmare en så kommer dem inte. I det stora hela en bra match där vi tar ett stort kliv i rätt riktning. Samtliga 16 spelare får bra betyg och framförallt gör vi en gedigen laginsats. Forza Torget
/Björn


Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Lilla Torg FF, 02/06 15:29 
Lilla Torg FF, 30/05 14:39 
Lilla Torg FF, 17/05 11:37 
Lilla Torg FF, 20/04 15:31 
Lilla Torg FF, 31/03 12:34 
 
Sponsorer
Facebook
Instagram #lillatorgff