SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lilla Torg Fotbollförening
Fotboll

STÖD LILLA TORG FF

Så många som möjligt, så länge som möjligt


Lilla Torg FF är fotbollsklubben på Mariedal, mittemot Kronprinsen. Här, på unikt läge, samlas varje vecka drygt 600 barn och ungdomar, framför allt från kvarteren i närheten. Mariedal är historisk fotbollsmark. Bollarna började rulla här redan 1927 och idag är vi en klubb som vill ge så många som möjligt chansen att spela fotboll. Och klubben växer hela tiden, inte minst ökar antalet flickor som spelar hos oss.

Vi vill att spelarna ska stanna i klubben så länge det går, även kunna vara aktiva upp i vuxen ålder. Vi ger en fotbollsutbildning med mål, utan att sätta elit och toppning i första rummet. Lilla Torg FF är en fotbollsfamilj. I en familj får alla plats, med olikheter, skilda förutsättningar och ambitionsnivåer.

Vi har ett 60-tal duktiga ledare, som arbetar helt ideellt och med stort engagemang.       Vi ger ungdomar en meningsfull fritid och mer än det. Hos oss lär de sig gemenskap, att ta ansvar och ha kul!

Nu bjuder vi in DIG att som sponsor stötta vår ungdomsverksamhet. Om du är en stor eller liten verksamhet har ingen betydelse. Alla är välkomna att bidra på sina premisser, det är Lilla Torg FF’s filosofi! Det viktiga är engagemanget som vi kan skapa tillsammans!


Som klubbsponsor kan du välja mellan färdiga paket eller skräddarsydda lösningar som vi sätter ihop tillsammans med dig.

Läs mer om möjligheterna här: Klubbsponsor


Vill du hellre sponsra ett enskilt lag?

Läs om lagsponsring här: Lagsponsor


Informationsmaterial

Broschyr om lagsponsring

Faktablad Riktlinjer för lagsponsring

Sponsringsbroschyr


För sponsringsfrågor, kontakta:

Terje Persson, terje.persson1@gmail.com


Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Lilla Torg FF, 17/05 11:37 
Lilla Torg FF, 20/04 15:31 
Lilla Torg FF, 31/03 12:34 
Lilla Torg FF, 29/03 15:26 
 
Sponsorer
Facebook
Instagram #lillatorgff