SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lilla Torg Fotbollförening
Fotboll

Välkommen till vår nya anmälningssida!

Välkommen till vår nya anmälningssida! 

 

Här anmäler du dig om du vill börja spela med oss, om du ska hjälpa till med något eller om du ska bli stödmedlem.

 

Att spela i Lilla Torg FF

Att spela fotboll i Lilla Torg FF ska vara utvecklande och ett positivt minne för resten av livet. Nedan lite kort om hur intagningar går till i olika åldrar:

 

I vår Fotbollsskola som börjar när man är 5 år är alla välkomna i mån av plats. Läs mer på Fotbollsskolans egen flik vad som gäller inför varje ny säsong och gör anmälan nedan eller i fliken anmälan. 

 

Våra lag för spelare som fyller 6-10 år är nästan fulltaliga så det går bra att fylla i nedan anmälan så hör vi av oss när en plats blir ledig.

 

Spelare som i år fyller 11–12 år anmäler sig direkt till lagets ledare för att prova på. Ledarnas uppgifter finns under respektive lag och fliken “Spela med oss”.  Alternativt kan köanmälan göras nedan så hör vi av oss om ledig plats uppstår.

 

För intresserade spelare som i år fyller 13 år och äldre så tillämpar vi provträning under två veckor. Kontakta ledarna i laget alternativt gör en intresseanmälan på nedan länk så hör vi av oss när provträningar hålls.

 

För spelare som kommer från en annan förening:

Kontakta tränare och kansli i den befintliga klubben för kännedom att du kommer att prova med Lilla Torg FF.

 

Provträning

För dem som fått en plats så gäller provträning under 2 veckor då man får testa på hur det är att spela fotboll i vår förening innan man bestämmer sig för att fortsätta. 

 

Anmälan

Genom att fylla i nedan länk anmäler ni ert barn till ett lag som i dagsläget troligtvis är fullt. Om en plats blir ledig hör vi av oss och barnet får då möjlighet att prova på. Tänk på att göra anmälan under rätt födelseår.

 

Har ni själva möjlighet och vill hjälpa till med något kring laget är vi tacksamma om ni fyller i det när ni anmäler ert barn.

 

Kontaktuppgifter till våra ledare i respektive åldersgrupp finns på vår hemsida under respektive lag.

 

Anmäl dig här

 

 

 
 
 
Sponsorer
Facebook
Instagram #lillatorgff