SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lilla Torg Fotbollförening
Fotboll

Lilla Torg Fotbollförening
vs
FC Trelleborg
Lilla Torg FotbollföreningvsFC Trelleborg

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 27 november, 12:00
Plats:Mariedals IP
Samling:11:10, Västervångsskolan IP
Aktivitetsinfo: Lag Svart, andra matchen Vintermästerskapet
Hård genomkörare i Trelleborg
2021-11-27 14:18

Efter förra veckans resultatmässiga käftsmäll mot Eslöv var det idag dags för ny match för Lag Svart. När man vill falla tillbaka och ta revansch så är inte FCT det mest optimala laget att möta. Deras välskolade spelare brukar inte ge bort mycket. Med ett aggressivt försvarsspel samt intensivt och rörligt anfallsspel så ställer det höga krav på oss vilket lag FCT än tar ut ur sin breda trupp. Idag kom de med en spännande mix av 07/08-spelare. 

Idag började vi lite vilset. Det berodde mer på ett bra motstånd än en dålig prestation från vår sida. Men vi jobbade oss in i matchen efterhand och gav motståndarna kamp över hela planen. FCT hade som väntat mer boll. De skapade också mer oss men där var chanser åt båda hållen. Dock inte någon med rätt skärpa så domaren blåste av en mållös första halvlek där vi tar med oss att vi höll tätt mot ett riktigt starkt motstånd. 

 

Philip backade bandet och drog några justering i positionsspelet samt hur vi ska agera på stor plan i markeringsspelet. Killarna tog med sig instuktionerna i andra och började bättre. Vi låg rätt, vann mer och skapade också några fler chanser framåt. 

Vid ett läge, som inte var så konstuktivt, men där vi var på tå så dök en retur upp framför fötterna på dagens #11; Markus Castro Ottosson. Med ett väl avvägt avslut gav han Lilla Torg ledningen. FCT fortsatte nöta på men det var svårare för dem i första delen av andra halvlek där vi hade vår bästa period under matchen. Några bra chanser till skapades men vi gjorde inte fler mål. Istället blev det jobbigare för våra kämpar att ta försvarsarbetet i andra delen av andra halvlek. Och då började också FCT ta över mer samtidigt som vi inte orkade etablera något farligt omställningsspel. Efter ett friläge så var det kvitterat och en kritisk period skulle följa där våra killarns mentala inställning skulle avgöra slutet av matchen. 

 

Även om det blev hetare på vår planhalva och tuffare för våra killar så skapades inte nån chans vass nog att överlista Julius i mål. 

En bra insats överlag där några sticker ut. Amir tog ut det mesta motståndet på mitten och Inti växte alltmer in i matchen. Anton var stark i en annars för övrigt duktig trebackslinje. Tobias gör ett stort arbete på kanten i båda riktningarna. Och så Milton och Markus som ständigt hotade trots att vi inte var så bollförande och kreativa som vi önskade. 

 

FCT-Lilla Torg 1-1 (0-0)

Målskytt: Markus


<< Tillbaka

Spelade matcher
 
 
Sponsorer
Facebook
Instagram #lillatorgff