SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lilla Torg Fotbollförening
Fotboll

Oxie SK
vs
Lilla Torg Fotbollförening
Oxie SKvsLilla Torg Fotbollförening

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 18 september, 12:30
Plats:Bortamatch
Samling:11:45, Oxievångs IP
Aktivitetsinfo: Match mot Oxie borta. Svarta shorts, svarta strumpor. Det kan vara lite svårt att hitta p-plats där men var ute i god tid så blir det bra.
OBS! Matchen spelas på konstgräset på Oxievång.
Målrikt i vänskapsmatch mot Oxie
2021-09-18 17:20

Vi är många i truppen och vi gillar att spela matcher. Därför var det kul att vi fick möjlighet att matcha killar mot Oxie och därmed lufta truppen. 

Vi har påbörjat ett litet samarbete med Oxie och detta var tredje träningsmatchen. Matchen spelades i 2 x 35 min. 

Målet var att kalla samtliga 08:or i truppen samt fylla ut med 07:or som antingen inte spelat så mycket eller som skulle få testa på en lite mer ledande roll. 

 

Matchen blåstes igång och lagen försökte hitta sitt spel. Då påbörjades en tidig djupledslöpning från Oxie men passningen kom för sent. Bollen hittade dock fram till den friställda spelaren som sköt in den i mål. Både jag och Oxie var överens om att det var offside. Domaren blåste i pipan men valde att döma mål. Vi kämpade på men hittade inte rätt framåt. Det var mycket kamp på mitten och mest framträdande var Hugo V och debuterande Mohammed. Men så kom ett nytt läge där vi var för passiva och Oxie straffade oss först en gång sen en gång till. 0-3 kändes onödigt och tungt. Då hittade vi fram i ett bra läge centralt och Mohammed lyckades reducera. Målet gav inte den energin vi önskade utan Oxie hann med ytterligare ett superläge som Rufus räddade i målet tillsammans med sina backar. 

 

Ansvar var det viktigaste ordet som förmedlades i paus. Vi var definitivt inte nöjda med inställningen på plan. För många var för passiva och det håller inte på en fotbollsplan. 

 

Tyvärr var det Oxie som gjorde första målet på en omsättning när vi försökte anfalla. Därefter reducerade Edvard men det dröjde inte länge innan Oxie hittade målet igen. Vi ställde om till 2-4-2 och Edvin sköt snyggt in 3-5 från distans. Men så kom ännu ett friläge där anfallaren kom djup från offsiden men återigen släpptes målet och Oxie var sylvassa i sina frilägen. 3-6 och bara en slutforcering kunde vända på steken. Vi fick en frispark från 20 meter som den andra debutanten Isak D sköt i mål via målvaktens händer. När vi gick fram med vad vi hade så låg deras anfallare perfekt onside och tajmade löpningen perfekt. Helt fri med Rufus så började jag ana utfallet när domaren blåste av för offside. 4-6 landade det på idag. Vi tar med oss de ljusglimtar som killarna bjöd på men får ödmjukt inse att Oxie var hetade och ville vinna mer idag. Nästa möte får vi ha slipat bort de bjudningar och den loja inställning som tyvärr visades upp för mycket idag. Rufus hann dock med många fina räddningar och ska ha en eloge för det så även om resultatet var rättvist så lämnar vi med en viss bitter eftersmak eftersom vi vet vad killarna kan och var de har i sig men inte fick ut idag.

 

Oxie-Lilla Torg 6-4

Målskyttar: Mohammed, Edvard, Edvin, Isak 


<< Tillbaka

Spelade matcher
 
 
Sponsorer
Facebook
Instagram #lillatorgff