Matchnummer: 131416025
Samling:12:45
En för tuff uppgift
2020-05-10 15:43
Dagens andra match var borta mot Kulladal på C-nivå. Vi kan förstås en del om Kulladal och såg direkt på uppvärmningen att det inte var ett nivåanpassat lag som ställdes på banan. Och för att få ihop lag med all frånvaro som råder för stunden så fick fyra spelare dubblera vilket inte var lätt i dagens värme. Men en stor eloge till de som ställde upp trots knappt 90 minuters vila mellan två 75-minutersmatcher på stora planer.
Matchen började bra. Vi stod upp på ett fantastiskt sätt. Förutsättningarna var enormt tuffa men killarna tog verkligen kampen. Vi stod upp i försvaret, tog kampen i närkamperna och försökte ställa om. Inte många chanser åt något håll, men det var en tapper insats av våra, för dagen rosavästade, krigare. Kulladals låg verkligen på rejält och de gånger de gick tydligt över gränsen så valde domaren att bara blåsa frispark. När till och med Marcus reagerar så är det en rätt tuff nivå. Men paus och 0-0 gav oss en bra känsla.
I andra försökte vi bara ösa på och stå emot och det började ganska bra. Men en kort frispark och en kanon i närtaket spräckte vår nolla och tyvärr föll vi igenom inget kommande kvarten och det rann. De som spelat en match började bli slitna och övriga påverkades också av solens värme. Vi hade ingen tur med offsidebedömningar så två offsidemål hann de också med innan det var dags för ny paus. 0-6.
I sista ville vi bara stå upp för varandra och avsluta matchen snyggt. Lojt försvarsspel på en hörna och en miss till, sen var matchen slut.
Med reservation för att nåt mål kan ha missats så skriver vi slutresultatet till 0-8 efter 0-0, 0-6, 0-2.
I den här matchen var det en övermäktig motståndare men vi får också ta med oss att våra dalar straffar oss hårt och våra toppar inte genererar i de mål vi behöver för att nå gammal form.