Plats:Harlyckan, 9-manna
Samling:11:15, Harlyckans IP, Gärdesgatan 6 Helsingborg
Aktivitetsinfo: Bortamatch mot Eskilsminne.
Kom ombytta, redo för spel på konstgräs. Glöm inte vattenflaska.
Omklädningsrum finns säkert för de som vill byta om på plats och duscha efteråt. Kom då kl 11.00 så ni hinner byta om i lugn och ro.
Underhållande spel mot Eskilsminne
2020-01-25 17:01
Tredje rundan i Vintercupen spelade också i Helsingborg, denna gång mot Eskilsminne.
Lilla Torg hade en vinst och en förlust inför dagens match. Killarna fick de sista direktiven i omklädningsrummet innan de gick ut på planen för att värma upp....
Matchen började dock lite väl passivt och orörligt från vår sida. En första period som slutade mållös. Vi gjorde två offsidemål som helt korrekt dömdes bort. Det positiva var att efter första kvarten så började vi rulla bollen och använda varandra bättre.
I andra perioden fortsatte vi trycka på men det dröjde lite innan Victor S gjorde 1-0 efter en hörna som rensats undan från motståndarna. Ett snyggt och behärskat skott som var startskottet på vad som skulle bli en målfest.
Några mål till hann vi med innan paus.

I sista perioden roterade vi en del i positionerna. Bollarna fortsatte trilla in. Målskyttet fördelades över Victor, Zion, Markus, Adam, Josef och Alexander. 9 mål och ändå inga mål av våra vanliga målskyttar Gustav och Tobias.

Men det som var bra var att vi lät bollen göra jobbet. Vi hjälpte varandra. Tog chansen på nya positioner. Idag tycker jag att det var en fin prestation av laget men där Zion och Adam stack ut en aning. Bra försvarsspel och en rolig match för alla utom Ian som fick hålla nollan i både mål och räddningar. Några bakåtpassningar var vad han fick idag men å andra sidan spelade han lugnt och behärskat med fötterna.

Eskilsminne-Lilla Torg 0-9 (0-0, 0-3, 0-6)