Samling:11:00
Kosova IF - Lilla Torg FF 1-1 (0-0)
2019-05-04 18:22
Omgång 5 spelades på Ellenborgs IP, en plan som kommunen gjort ett fint jobb med.

Under den första halvleken har vi generellt sett full kontroll på matchen med ett kraftigt bollinnehav, men vi hotar inte motståndarna tillräckligt mycket och vi slarvar i skedet omställningar. Vi kommer som närmast med ett stolpskott.
I den andra halvleken är vi bättre. Vi hotar motståndarens backlinje betydligt mer vilket sätter oss i bättre målchanser. Detta resulterar bland annat i två ramträffar till och ett par riktigt farliga målchanser.

Med ca 25 minuter kvar åker vi på ett rött kort och får spela med 10 man, dock förändras inte matchbilden. Vi för matchen och fortsätter skapa chanser. Med ca 15 minuter kvar av matchen gör vi 1-0 genom Jocke, detta efter hörna.
Dock gör motståndarna 1-1 genom deras första och enda skott på mål, efter en riktigt slumpartad situation efter en frispark.

Efter detta har vi en stolpträff i slutminuterna och två farliga målchanser till, men just nu vill det sig inte. 14-1 i skot på mål och endast 1 mål från vår sida ger motståndarna chanserna att ta poäng. Oerhört bittert! Även fast delar av vår prestation inte var lika bra som vi önskar, så ska vi vinna en sådan här match med 3-4 mål.