SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lilla Torg Fotbollförening
Fotboll

Inte kul att förlora, men….
2024-05-24 23:18

Vi förlorade kvällen match mot Oxie SK med typ 8 eller 9-0 och det vore enkelt att summera en sådan match som skit och fullkomligt bedrövlig. Men så var verkligen inte fallet utan idag såg vi saker som gjorde oss enormt hoppfull. Matchen inleddes tyvärr inte så bra utan bollen låg i målet redan efter 40 sekunder och innan matchklockan nått 10 minuter så stod det 4-0. Problemet inledningsvis var vår överdrivna respekt för motståndet som i många fall var större och starkare än vi men grejen var att det ändå var vi som stod för den bästa tekniska finesserna där spelare vi tidigare inte sett våga göra så mycket plötsligt vågar finta och dribbla och sådant är så mycket större än en segrar. Flera gånger gör vi saker med bollen som är helt fantastiska att skåda. Vi har trots att vi släppt in en del mål modet i behåll att hålla i bollen och inte bara tjonga iväg den och ja, vi gör en del misstag också men det är ju det vi vill komma åt så vi kan bli bättre i det långa loppet.

 

Andra halvlek är den halvlek som för kvällen är bäst för vår del. Den utför vi på ett väldigt bra sätt och där vi också tar för oss mycket bättre och bevisar för oss själva att när vi inte visar motståndet så mycket respekt och bara gasar på så är vi jäkligt bra, för andra halvleken var förbannat bra. Vi hade gott hopp inför tredje att vi skulle kunna krypa närmre men olyckligtvis släppte vi åter in tidiga mål och tyvärr hängde tjejerna med huvudet och på ett sätt kan jag förstå dom men när man spelar med hög risk så kan det bli så här men grejen är att när väl tjejerna tror på sig själva så är dom väldigt duktiga.

 

Det är inte kul att förlora, men när tjejerna visar så stort mod och kunskap som dom faktiskt gjorde idag så kommer detta bli väldigt bra, om vi bara ger det lite tid. Sen gäller det bara att tjejerna fortsätter träna lika bra och hårt som dom gjort på senaste tiden så kommer vi skörda framgångar när det verkligen gäller för det är inte när man är 10-11 års ålder man ska vara som bäst….


Nyhetsarkiv
Värmande spel i värmen2024-05-19 17:00
Tålamod är en dygd..2024-05-18 21:00
Svårspelat i Bunkeflo2024-05-18 08:33
Bilder från 2/102021-10-02 16:42
2019-06-20 13:15
 
Sponsorer
Facebook
Instagram #lillatorgff