SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lilla Torg Fotbollförening
Fotboll

Svårspelat i Bunkeflo
2024-05-18 08:33

Fredagskväll och match i ett blåsigt Bunkeflo, detta var vad som stod på menyn denna gång. Första matchen för mig att se dessa tjejer spela så det var väldigt nervöst även för mig. Inför matchen lade vi fokus på några få saker. Vi skulle spela högt upp med laget, inklusive målvakt som vi alltid vill ha med i spelet nu. Vi vill vara mer kontrollerande i spelet vilket innebär att vi inte ska ”tjonga” iväg bollarna så fort vi får chansen utan vi ska våga hålla i bollen och göra något med den och längst fram skulle vår forward sätta en liten annorlunda första press för att skärma av ytor.

 

Hur gick då allt detta? Ja, Rom byggdes inte på en dag och således gör inte ett spelsätt det heller men tjejerna visade med all tydlighet att dom behärskar att spela på ett annorlunda sett iaf. Sen gjorde inte planens kondition det lätt för oss då den var hård, ojämn och väldigt svårspelad på, så det var inte lätt att göra nåt kreativt med bollen men jag gillade verkligen det jag såg av tjejerna för dom visade modet att våga och det gillar vi att se.

 

Resultatet undrar då vän av ordning? Har faktiskt ingen aning men att vi vann matchen är jag iaf säker på men det är väldigt oväsentligt för vi vill att tjejerna ska spela fotboll på ett så bra sätt som möjligt och då kommer det ske misstag här och var men det är det vi vill att dom ska göra för då utvecklas man som allra mest.

Med andra ord så gjorde tjejerna en väldigt bra insats.

 

//Niklas


Nyhetsarkiv
Värmande spel i värmen2024-05-19 17:00
Tålamod är en dygd..2024-05-18 21:00
Svårspelat i Bunkeflo2024-05-18 08:33
Bilder från 2/102021-10-02 16:42
2019-06-20 13:15
 
Sponsorer
Facebook
Instagram #lillatorgff