Stabil laginsat gav seger mot FCR 1917.
2018-02-20 16:25

På måndagskvällen bytte damlaget ut träningen mot träningsmatch mot div 3 laget FC Rosengård 1917.

Pga några återbud, skador, semestrar mm, blev det bara 13  tjejer som kom till spel. Dessa 13 gjorde en mycket stark insats.

Ett härligt presspel kombinerat med snabba omställningar gav en snabb 2-0 ledning som utökades till 3-0 innan pausvilan.

Tyvärr drabbades laget av ett par skador i första halvlek men det satte inte ner moralen utan spelet fortsatte som i första. Bra kontroll från tjejernas sida trots ett lite större bollinnehav av FCR 1917. När sedan LTFF placerade in 4-1 i mitten av andra halvleken gick luften ur motståndarna lite grann och Torget kunde med ett större bollinnehav skapa ytterligare några bra chanser men 4-1 stod sig matchen ut.

Som sagt - en mycket bra laginsats där tjejerna verkligen kämpar för varandra och ger bra understöd både i försvar och anfallsspelet.