SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lilla Torg Fotbollförening
Fotboll

Linero IF
5 - 2
Lilla Torg FF
Linero IF5 - 2Lilla Torg FF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 07 oktober, 19:15
Plats:Linero IP A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130957043
Samling:18:15
Fantastisk inställning mot topplag
2022-10-07 22:08

Säsongen har inte varit rolig om man kollar i tabellen. Jag tycker att spelet inte speglar tabelläget under stora delar av hösten men samtidigt går det inte att snacka bort just tabelläget.

Ett lag i medgång har bra kontinuitet och det har vi inte haft. Och dagens till ära så satte vi troligtvis rekord i frånvaro till match. 
Men trots sjukdomar och skador så kom 13 spelare till match borta mot topplaget Linero.

Med endast två avbytare och några utan större erfarenhet från spel i Skåneserien så gick Marcus och Philip igenom vad som gällde. Uppställningen var defensivare men framförallt tryckte man på inställning, uppoffring och karaktär.

 

Linero tog som väntat tag i taktpinnen men var väldigt gnälliga. Vi var dock förvånade över en så bra och tydlig domare som vi hade idag. Han visade upp stor pondus och tydlighet vilket inte alltid gick hem i hemmalägret vilket var tråkigt att se. 

Hursomhelst så tråcklade vi oss fram till ett skottläge där Tage sköt in ledningsmålet.

Därefter följde en lång period av kamp, vilja och en jäkla inställning. Jag kan inte säga att jag blev förvånad när deras spelare fick gult för snack, det var liksom på den nivån de valde att ligga uppträdandemässigt. Vi är stolta över våra killar som höll en bättre nivå.

Att vi inte utnyttjade övertaget var totalt oviktigt idag då fokus låg på inställning och karaktär. Tobbes knä höll inte så plötsligt var det bara en avbytare.

Julius visade ännu en match varför han är seriens bästa målvakt och välförtjänt gått vidare i STU.

Men Linero var tyvärr för farliga och kvitterade innan paus. 

Jag vet inte vad som sades i halvlek men av erfarenhet från tidigare matcher så var första kvarten av andra halvlek viktig. Jag tror inte riktigt vi klarade det innan deras duktiga strulet gavs lite väl generöst mycket yta och vände upp innan han sköt in 2-1. Surt och tungt men vi gav inte upp. 
på en hörna halvvägs in i halvleken valde vi att inte markera på bakre stolpen vilket straffade oss direkt med ett tredje baklängesmål.

 

Vi gjorde lite förändringar och hittade fram till Alex som kroppsfintade sig förbi en hälstående back som valde att dra i tröjan. Solklart även om det inte var något som helst fult. Men givetvis hävdade Linerolägret att båda drog i varandra. Svagt att inte respektera domaren bättre än så och istället ifrågasätta det bristfälliga försvarsarbetet.

Zion gjorde 2-3 från straffpunkten. Sen försökte vi forcera. Sista 10 blev det hawaiifotboll. Vi stod på hälarna och felvända för många gånger i försvaret i slutet så tyvärr rann det iväg till 5-2. 

70 minuter var riktigt bra inställning och karaktär, en känsla av vilka som inte skådats sen Gothia. Sista 10 får vi släppa för med dagens förutsättningar så var prestationen ändå över förväntan då sex man svarade nej på kallelsen. 

Vi tackar Linero och framförallt domaren för dagens match och önskar lycka till framöver.

 

Linero-Lilla Torg 5-2 (1-1)


<< Tillbaka

Spelade matcher
 
 
Sponsorer
Facebook
Instagram #lillatorgff