SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lilla Torg Fotbollförening
Fotboll

BK Höllviken
vs
Lilla Torg Fotbollförening
BK HöllvikenvsLilla Torg Fotbollförening

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 25 mars, 18:30
Plats:Höllvikens IP
Samling:17:40, Höllvikens IP
Aktivitetsinfo: Sista matchen i Vintermästerskapet.
Kom i tid till samlingen
Referat: BK Höllviken - Lilla Torg Fotbollförening
Vintermästerskapets sista match för lag blå
2022-03-25 21:37

Efter förra helgens snöpliga förlust mot Vellinge så lottades vi i en avslutande placeringsmatch mot hemmalvärden av Vintermästerskapet, BK Höllviken. 

Höllviken, som kommer att spela i Skåne A, hade också två placeringsmatcher i helgen och valde att lufta truppen precis som vi gör i våra två matcher. 

Inledningen från Lilla Torg var energirik och vi visade prov på momenten från träningsveckan när vi skapade flertalet chanser. Även om skärpan i alla avslut på topp så tog vi en betryggande ledning med 2-0. Men istället för att vika ner sig så visade Höllviken prov på karaktär och jobbade sig in i matchen. Efterhand tog man även över spelet när våra spelare slappnade av och började göra saker halvdant. Därför var det inte ologiskt att Höllviken även tryckte in en reducering på en målvaktsretur. I slutet av första halvlek så åkte Inti på ett gult kort med efterföljande frispark i farligt läge. Klockan för 5 min i numerärt underläge startade när skottet, som tack och lov smet utanför, gick. När domaren blåde av var det 23 sek kvar av bestraffningen innan vi skulle vara fulltaliga igen. Men det böev närmare två månuter av andra som vi spelade med en man mindre. Där visar killarna en god inställning när de inte fokuserar på något de inte kan påverka utan spelar av tiden. I andra halvlek spelar vi bra i perioder medan vi tyvärr också går ner oss i några onödiga dalar. I en duellmellan två spelare uppstår någon form av ruff som inte riktigt noteras i kylan men Höllvikenspelaren åker ut. Resterande tid av matchen blir inte riktigt den kampen vi i publiken hoppades på. Höllviken försöker men kommer inte till. Vi spelar stundtals bra och hinner med två mål till men det är lite väl fredagskvällsavslaget för att spelet ska värma oss. 

 

Vi vinner en match vi bör vara dominerande i. Vi har fyra olika målskyttar. De fina topparna tyder på att vi har anammat träningsupplägget. 

Skärpan måste bli ytterligare bättre samt viljan att hela tiden vilja driva upp tempo på boll och ben. 

 

Med en avslutande match kvar i Vintermästerskapet så börjar vi så smått blicka fram mot seriepremiärerna. 

 

Höllviken-Lilla Torg 1-4 (1-2)

Målskyttar: Zion, Amir, Victor R och Mohammed


<< Tillbaka

Spelade matcher
 
 
Sponsorer
Facebook
Instagram #lillatorgff