SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lilla Torg Fotbollförening
Fotboll

Limhamns FC
vs
Lilla Torg Fotbollförening
Limhamns FCvsLilla Torg Fotbollförening

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 20 februari, 12:00
Plats:Limhamns IP
Samling:11:15, Limhamns IP
Aktivitetsinfo: Sent planerad träningsmatch. Svara så fort ni kan eftersom det är angränsande till sportlovet.
Referat: Limhamns FC - Lilla Torg Fotbollförening
Sportlovsmatch
2022-02-20 13:51

Planen var att vi skulle ha spelledigt under sportlovet. Men Limhamns FC hörde av sig och vi tackade ja. Vi kan säga att det var nog många som redan tagit sportlov så när matchen började så var det ett lag på banan från start och det var tyvärr inte vi. 

När vår kapten och vägvisare Amir inte var med så var det upp till andra att kliva fram. 

LFC hade också stärkt upp med två starka pjäser som idag gjorde stor skillnad. 

Redan från start så var LFC på tå medan vi på många håll tvekade och höll igen. Och så forcerade de sig igenom vår för dagen bräckliga mur med vilja och beslutsamhet vilket gav en snabb 2-0-ledning. Vi försökte att lyfta oss på vissa håll och bjöds på en reducering till 2-1. Men innan halvleken blåstes av så hann Julius briljera ett par gånger.

 

I andra var det ungefär samma visa. Vi hade lite positivare perioder i matchen utan att kunna förvalta något läge. LFC bytte in sin framträdande Kevin P som återigen förvaltade ett friläge.

Att LFC var bättre och hungrigare för dagen rådde det inget tvivel om. Där måste vi bara lyfta oss för annars har vi en tuff säsong som väntar. Vi har visat att vi kan spela som vi vill med det kräver vilja, hjärta och koncentration från samtliga. Flera av deras mål var frilägen så det var inte mycket Julius kunde göra åt saken. Och idag hade vi verkligen behövt en linjedomare som räddat oss när vi inte var redo att ta kampen själv. 

 

Vi tackar LFC för matchen som slutade 1-5 om jag inte räknade fel. Några spelare kunde lämna Limhamns IP med en bra prestation men nästa match förväntar vi oss att samtliga gjort sitt yttersta. 


<< Tillbaka

Spelade matcher
 
 
Sponsorer
Facebook
Instagram #lillatorgff