SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lilla Torg Fotbollförening
Fotboll

BK Höllviken röd
1 - 1
Lilla Torg FF vit
BK Höllviken röd1 - 1Lilla Torg FF vit

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 10 september, 19:00
Plats:Höllvikens IP plan 4 konstgräs 9-manna
Tävling:
Matchnummer: 131321023
Samling:18:00, Höllviken IP
Aktivitetsinfo: Sen kallelse. Vänligen svara omgående om ni kan. Hör av er vid behov av skjuts.
Referat: BK Höllviken röd - Lilla Torg FF vit
Delad pott i spännande match
2021-09-10 21:37

Ny match på C-nivå och det har visat sig vara något som är svårt att bedöma nivån på. Nivåindelning är bra om det följs så många kan matchas och stimuleras. Nu har vissa lag börjat utnyttja sina spetsar i trupperna för att krossa på C-nivå och det är bara synd för undgomsfotbollen. 

 

Idag ställdes vi mot Höllviken som på Skåneserienivå seglat upp i topp av tabellen trots tuffa lag som LB och FCT stått för motståndet. GRATTIS!

 

Redan på uppvärmningen visade det sig att domaren höll en hög nivå. Så allt var upplagt för en härlig match... om Höllviken bara förvarnat oss för de jäkla myggen!

Matchen var jämn över 75 min. Lagen hade olika perioder när man styrde spelet. Det är svårt att vara neutral när man skriver ett referat men varit inne i fighten och sett killarna kriga för en seger. Ja, vi anser att vi skapade fler heta chanser men var ändå stolta över killarnas insats när domaren blåste av. En bra dag hade vi vunnit, nu blev det delad pott. Gustav gjorde matchens snyggaste mål. Inget fulspel även om det var två lag som ville vinna. Man ser att Höllviken har en klar spelidé och sånt kommer att skörda frukt i längden. 

 

Vi är nöjda med vår variation. Kantspel, djupled, genombrott och fasta situationer. Inte mycket att klaga på utan en stor eloge till alla inblandade som bjöd upp till en härlig och spännande match på C-nivå som gav killarna utbildning, stimulans och nyttig lärdom. 

 

Att det sen finns "stjärnlag" på Mellanheden som väljer att matcha sitt Skåneserielag på C-nivå är direkt skamligt, skönt att vi slipper möta dem. Men jag anser att sådant beteende inte ska uppmuntras och gynnas utan på alla sätt stävjas om vi ens ska ha kvar syftet och glädjen med olika nivåer. 

 

Vi tackar Höllviken och domaren för matchen och önskar dem lycka till framöver. 

 

Höllviken-Lilla Torg 1-1 (0-0, 1-1, 0-0)

Höllviken 1-0

Gustav 1-1


<< Tillbaka

Spelade matcher
 
 
Sponsorer
Facebook
Instagram #lillatorgff