SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lilla Torg Fotbollförening
Fotboll

BK Olympic
vs
Lilla Torg Fotbollförening
BK Olympic vsLilla Torg Fotbollförening

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 16 maj, 09:30
Plats:Lindängens IP
Samling:08:45, Lindängens IP
Aktivitetsinfo: Träningsmatch mot Olympic.
Svarta shorts, svarta strumpor. Glöm inte egen vattenflaska.
Referat: BK Olympic  - Lilla Torg Fotbollförening
Imponerande prestation på Lindängen
2021-05-16 12:18
Dagens segrare

Strax innan 9 på söndagmorgonen samlades ett hungrigt Lilla Torg på Lindängen för match mot Olympic. 

Inte ens ösregnet och den något otydliga förberedelsen från motståndarnas sida påverkade killarna som hade bestämt sig för att spela ut idag. Efter en kvart visades vi iallafall till rätt plan och efter ett tag dök tack och lov även motståndarna upp. 

Upplägget för dagens genrep inför seriestarten var 3 x 25 min och stor 9-manna precis som vi kommer spela i seriespelet.

Vi ville ha en bra start och det fick vi efter en minut när Viggo tryckte in en egen retur på en fint slagen hörna av Gustav. Sen flöt det bara på. Vi vann det mesta. Domaren visade tydligt vilken nivå han ville ha redan från start och var sen konsekvent matchen igenom, mycket bra insats. 

Fem olika målskyttar hade slagit till när det var dags för första pausen. 

 

Alla Lilla Torgare njöt av första perioden... utom Julius som mest stod och frös i regnet. I andra fortsatte vi med ett stabilt spel men började med onödiga bolltouch och lite slarvigare detaljer i försvarsspelet vilket gav oss ett något svagare initiativ. Men målen kom ändå. Antons nickkanon på ännu en målinriktad raket från en av de bästa hörnläggarna i regionen, Gustav. Vid en sekvens så trycker vi till i ett par närkamper, schysst och helt i linje med domarens nivå, men en motståndare ligger en stund. När domaren tillät spelet fortgå så kapade vi en friläge där vår spelare drogs ner. Rött kort för frilägesutvisning. Så halva andra spelade vi med en man mer. Det som Olympic skapade var en långboll som retligt missbedömdes och studsade förbi Julius. 

 

I tredje och sista perioden så satte Olympic in en ny spelare så vi fick spela 9 mot 9. Vi började perioden lite slarvigt och ofullständigt, men trots det var det ett klart spelövertag till vår fördel. Efter ungefär halva perioden steppade vi upp. Minskade bolltouchen och ökade rakheten i spelet vilket resulterade i fyra snabba mål i sista innan Olympic fick avsluta målskytter genom en vältajmad löpning och säkert avslut. 

 

Kul att se hur killarna tar vara på tillfället att spela ut. Tar kampen tillsammans. Hittar sina roller och gör det bästa för laget. Positivt stöd från varandra från start. Nu siktar vi på en stark träningsvecka inför de kommande premiärerna nästan helg.

 

Fredag: Kulladal på C-nivå

Söndag: Lunds BK på A-nivå

 

1-0 Viggo

2-0 Gustav

3-0 Milton

4-0 Amir

5-0 Ebbe

6-0 Anton

6-1 Olympic

7-1 Tobbe

8-1 Markus

9-1 Milton

10-1 Viggo

11-1 Markus

12-1 Markus

12-2 Olympic

 

Tack för idag! Några bilder ligger uppe på FB-sidan för de som vill se. 


<< Tillbaka

Spelade matcher
 
 
Sponsorer
Facebook
Instagram #lillatorgff