SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lilla Torg Fotbollförening
Fotboll

Hyllie IK
vs
Lilla Torg Fotbollförening
Hyllie IKvsLilla Torg Fotbollförening

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 02 maj, 13:00
Plats:Hyllie IP
Samling:12:15, Hyllie IP
Aktivitetsinfo: Hyllie står redo nu när matcher tillåts igen och bjuder in till träningsmatch i Hyllie.
Nivå: svår. De kommer huvudsakligen med sitt lag som ska spela i Skåneserien. Du som får denna kallelse är redo för uppgiften och vi ber dig svara snarast.
Kom redo för spel. Glöm inte vattenflaska och benskydd. Vi kommer spela 11-manna för att matcha så många som möjligt.
Referat: Hyllie IK - Lilla Torg Fotbollförening
Tufft motstånd i försenad vårpremiär
2021-05-02 14:44

När matcherna väl drog igång så stodd Hyllie redo, ett Hyllie vi känner väl och spelat många bra matcher mot.

För att matcha så många som möjligt så blev det 11-manna och det visade sig bli en tuff utmaning. 2x35 min var det som gällde för dagen.

 

 

Matchen började okej. Vi försökte spela oss in i matchen men endast mittbackarna Anton och Ebbe låg nära sin normala nivå. Ytterbackarna kom inte med i spelet och mittfältet kämpade utan att vinna så mycket boll. Anfallarna blev isolerade och fick inte mycket att jobba med. Hyllie var bättre men inte så att vi kände att det var en omöjlig uppgift att ta in det 0-2-underläge vi hade i halvlek. 

 

I andra tycker jag att vi vann mer närkamper i början och försökte ta oss in i matchen. Men när Hyllie gjorde sitt tredje mål hände något. Flera av våra spelare la av, började slarva rejält och lägga fokus på fel saker. Samtidigt så är det ett väldigt bra Hyllie vi mötte som inte var sena att utnyttja den medvind de fick. 

Julius och mittbackarna höll ändå sifforna nere. Vi kom till något läge för ett tröstmål men idag var ingen bra dag.

 

Det som är viktigt nu är att falla in i ledet igen, att fokusera på det som är viktigt. Vårt långsiktiga mål kräver uppoffring och vilja. Det är klart att det svider efter en sån här match när många vänner är och kollar på matchen, men det är bara upp till oss själva om vi ska resa oss. Matchen i sig är avslutad och inget vi kan göra något åt. Det är däremot upptill varje spelare att slipa på det vi misslyckades med idag och inse att varje närkamp och löpning är viktig. Hyllie vann fler dueller och sprang mer. Därför blev det för vår del en tung och jobbig premiär. 

Vi gratulerar Hyllie till segern och tackar för matchen. Tack till de föräldrar som troget kommer och stöttar laget i vått och torrt. 

 


<< Tillbaka

Spelade matcher
 
 
Sponsorer
Facebook
Instagram #lillatorgff