SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lilla Torg Fotbollförening
Fotboll

Lilla Torg FF
3 - 7
Husie IF
Lilla Torg FF 3 - 7Husie IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 02 oktober, 12:30
Plats:Limhamns IP, plan 1, konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 130957037
Samling:11:30
P16 år (Födda 2007/08)
Referat: Lilla Torg FF  - Husie IF
Bra start räckte inte
2022-10-02 19:32, P16 år (Födda 2007/08)

Hemmamatch mot Husie på Limhamns IP pga att vi återigen berövats på riktiga hemmamatcher. Oavsett orsak så är det kännbart och dåligt.

 

Två lag som säkert haft en annan ambition i förhållande till poängskörden men Husie låg före i tabellen före dagens drabbning.

Jag tycker att vi började ganska bra. Fick inte med kantspelet men spelade annars jämnt med försök till anfall och höll tätt bakåt.

 

En bit in i flrsta halvlek kom en boll diagonalt genom vårt straffområde där avslutet såg minst sagt lurigt ut. Så pass att Julius fick se bollen passera honom.

Men vi fortsatte. Ett par målchanser levererades och på en rann Enzo igenom fint och satte kvitteringen. 
Tyvärr fick Anton kliva av och det blev kännbart. Vi fick slita hårt och det tog på krafterna. 2-1 innan paus. 

I andra var Husie bättre. Vi blottade stora ytor och motståndarbackar snabbare i duellerna.

Med facit i hand så var Husie bra framåt men lite svagare bakåt. Vi borde tryckt framåt mer och hotat dem där de hade det som tuffast. Nu blev det istället oceaner för deras offensiva spelare och det speglade också resultatet.

 

Vi lyckades göra tre mål till slut. Men vad gör det när Husie gjorde mer än dubbelt så många. Två matcher kvar. Det finns bara en sak som gäller. Att visa karaktär och kämpa för klubbmärket. 


<< Tillbaka

 
 
Sponsorer
Facebook
Instagram #lillatorgff