SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Lilla Torg FF svart
vs
Malmö City FC vit
Lilla Torg FF svartvsMalmö City FC vit

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 15 september, 11:30
Plats:Mariedals IP konstgräs 7-manna 1
Tävling:
Matchnummer: 131537025
Samling:10:45
En riktig lagseger av lag Svart
2019-09-15 21:04
Efter gårdagens fina match av lag Blå var det idag dags för lag Svart att möta Malmö City.
Vi hade kallat 10 man där sena sjukdomar och återbud gjort att hela fem spelare fick dubblera. 
Och när Victor Rodzevski fick skadekänningar på uppvärmningen så var det en tuff uppgift som väntade våra tappra killar... 
Med endast två avbytare valde jag att köra tätare byten än vanligt för att inte köra slut på killarna tidigt i matchen.
Och det var ett bra samt på flera håll fysiskt och välvuxet Malmö City som vi mötte så det var minst sagt upp till bevis. 
Första perioden var jämn med några chanser åt båda hållen. Men den slutade 0-0 efter bra spel. Vi hade bra beslutsamhet vårt spel, låg rätt i positionerna och sprang rätt samtidigt som bollen släpptes i tid. 
I andra perioden fortsatte vi på samma linje som i första och tog ledningen med 1-0 av Erik som verkligen sparat ihop till ett mål. Efter chanser åt båda hållen fick Malmö City tryck på oss och Julius fick jobba hårt. När vi trodde att stormen lagt sig kom ett inlägg som studsade på något ben till en friställd motståndare som inte gav Julle en chans och kvitteringen var ett faktum. 
Det sägs att ett lag är som mest sårbart efter att ha gjort mål och det stämde idag får ganska snabbt efter kvitteringen hittade vi fram med en ny genomskärare till vindsnabbe Simon som med en nätt med snygg sulfint tog sig förbi målvakten och slog in 2-1 i öppet mål. 
Samtidigt hade vi fått in förstärkning då Adam kommit för att kolla på matchen med istället för att vara åskådare fick ta sig an rollen som förstärkare. En tunn ledning även om det kändes som vi hade övertaget. 
I tredje perioden tog killarna sitt jobb. Samtliga förtjänar beröm men dagens extra plus går till Viggo som både försvarade briljant samtidigt som han påbörjade många fina omställningar och Josef som låg rätt på mitten både offensivt och defensivt. 
Erik gjorde sitt andra och Adam rundade också målvakten innan han rullade in spikat i kistan, 4-1. 
Julius var stabil som vanligt. Mer alert i utkasten idag vilket då blir som ett anfallsvapen. 
Amir är en värdefull härförare som får med sig laget. Simon spelade vackert på kanten och snabbt på topp där han och tvåmålsskytten Erik gav backarna dåligt med tid i uppspelen. 
Amilone spelade resolut i backlinjen men fick även varva med lite anfallsspel där han var ytterst nära att göra mål. 
Andreas jobbade fint på kanterna och had med lite tur kommit igenom helt fri ett par gånger. 
Tobbe sprang över stora ytor och stängde sin kant för att nästa stund plåga motståndarna med sitt energiska spel. 
Adams förutsättningar var inte på topp men hans jobb var värdefullt och hans sista mål var frukten av ett viljestarkt och tekniskt nummer. 

Helt enkelt en sån där dag när man är nöjd och stolt över spelarna. 
Ett stort extra plus till domaren Edvin som styrde matchen snyggt och skickligt med en bra och konsekvent nivå. Han la matchen på en nivå där det blev fin kamp men schysst spel. 

Vinst=sång. I omklädningsrummen fick killarna avsluta matchen på sitt speciella sätt som även denna gång förevigades på film och ligger på Facebooksidan.

<< Tillbaka

 
 
Sponsorer
Facebook