SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Lilla Torg FF svart
vs
FC Trelleborg vit
Lilla Torg FF svartvsFC Trelleborg vit

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 01 september, 10:30
Plats:Mariedals IP konstgräs 7-manna 1
Tävling:
Matchnummer: 131537013
Samling:09:45
Inställningen gav seger mot FC Trelleborg för Lag Svart.
2019-09-01 12:10
Vi hoppades på en fortsatt god inställning efter senaste matchernas positiva utfall i dagens match på C-nivå mot FC Trelleborg. 
Vi visste att det skulle krävas en del för att klara denna matchen då FC Trelleborg och en mycket bred och riktigt kompetent trupp. Och killarna visade att de var redo att göra jobbet idag!
Några dubbleringar pga återbud men summerar vi helgen har vi ändå matchat 17 spelare av våra 24 den här helgen. 
Återigen har vi inte så många defensiva alternativ i vår trupp så coach Marcus fick improvisera. 
Matchen började med en del kamp, något som inte alls passat oss tidigare år men idag såg det bättre ut. 
Edvard fick rollen som back, vilket han inte spelat sen han kom till oss. Efter några minuters intro så vann han flera dueller och framförallt fler nickdueller första bytet än båda lagen vann under första spelomgångens två matcher. Starkt!
Viggo är vår enda renodlade back vilket han visade prov på idag. Och när han spelar som idag får han väldigt mycket speltid, vilket sköttes ypperligt.
Amir var tilltänkt att rotera mellan mitt och back. Han har en viktig styrka och bollvinnarmentaltet som vi har stor nytta av oavsett på vilken position han spelar. En mycket stabil och stark insats och då vet vi att han har en växel till att lägga in. 
Julius gjorde det han skulle väldigt bra. Han är rörlig och reaktionssnabb och har jobbat upp snacket på senare tid vilket tillför en extra dimension i sitt spel och för hela vårt försvar. 
Gustav fortsatte på gårdagens fina linje där han springer mycket och rätt. Med en stark inställning till det så blir han direkt ett av de största hoten för motståndarna vilket ibland renderar i smällar. Men en Gustav i form skakar bara av sig sånt. 
Tobias tog rollen när våra, annars naturliga, mittmittfältare vilade och styrde upp mycket på mitten. Fick göra ett mål till slut efter hårt slitande över hela planen. 
Casper jobbade på intensivt och energiskt. Har en bra grundstyrka i duellerna vilket gör att han ofta kommer ur 50/50-dueller med boll. Jobbade på lite bättre i försvaret idag vilket bidrog stort när vi tog över matchen. 
Markus körde en helhelg utan mål men sprang mer på djupledsbollar än nån annan och vann/skapade väldigt mycket på egen hand. En riktig mardröm för backarna. 
Alex började lite kraftlöst i en ovan position som back, men är bolltrygg och passningssäker. När vi tog över matchen så är hans spelsinne en viktigt nyckel för att lösgöra våra löpstarka spelare och även han fick göra ett mål som belöning för sitt jobb. 
Henrik kom inte rätt in i matchen så som vi sett honom de senaste matchens. Tvekade för mycket men står för den enskilt mest avgörande insatsen när han tar kampen mot deras fysiskt dominerande back när de börjar ta över matchen. En duell som kändes men gav hela laget kraft samtidigt som Henrik ensam stoppade deras försvarsdominans. Härlig inställning! Sen körde han bara på och var ytterst nära att scora i sin andra raka match. 
Simon vill så mycket och är snabbast i accelerationen i laget. En rörlighet och fart som vi inte sett sen gamle Vincents tid. 
Simon har kämpat mycket i sina matcher hittills och varit nära det där eftertraktade målet som kom idag. Lite extra plus för att han tar åt sig av råd och korrigerar sitt taktiska spel så att han blir ännu farligare för motståndarna. 

Överlag en stark insats med betoning på stark då vi inte är kända som ett fysiskt lag. Vi vill spela mycket på marken men både idag och igår så har det lönat sig med variation där vi får med flera spelare i löpstarka aktioner. 

Imorgon kör vi vidare på det här positiva spåret. Vi har två nya matcher nästa helg men dessförinnan är det dags för den viktiga bowlingen på OLearys på Entré. Vem ska utmana bowlingenkungen Marcus? Vem gör den första striken? 
Kom i tid och förbered er ordentligt för Marcus hälsar att annars det blir åka av för han håller inte igen!


<< Tillbaka

 
 
Sponsorer
Facebook