SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Lilla Torg FF blå
vs
Svedala IF blå
Lilla Torg FF blåvsSvedala IF blå

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 14 september, 11:30
Plats:Mariedals IP konstgräs 7-manna 1
Tävling:
Matchnummer: 131531025
Samling:10:45
Oavgjort i jämn kamp mot Svedala
2019-09-14 15:16
Sjukdomar hade slagit till mot lag Blå och orsakat ändringar i laget men i vanlig ordning ställer killarna upp och täcker upp för varandra. 
10 man kom redo för match och coach Marcus körde sin genomgång i omklädningsrummet. Vi visste på förhand att Svedala är duktiga och att det krävdes full koncentration för att ge dem en kamp och fortsätta vår fina segersvit...
Matchen började i ett högt tempo. Tyvärr var det Svedala som stod för tempot och innan 5 min hade gått hade Svedala ett inlägg som tagit i hjulet, en boll på mållinjen och en i ribban. Vi tog inte kampen, vi var steget efter och lät Svedala briljera med sitt fina spel. 
Period 1 går klart till Svedala på poäng och de hann också göra ett mål innan pausen. 

Marcus samlade trupperna och var tydlig med vad som gällde. Kamperna måste vinnas och vi måste våga spela bollen. 
Killarna tog till sig och började andra perioden som ett nytt lag. I första hand vann vi kamper och efterhand skapade vi ett bra spel. En bollvinst på högerkanten, en dragning och läcker genomskärare av Adam till Kevin som sprang diagonalt in bakom backarna och chippade in kvitteringen. 
När vi tyckte att vi hade tagit över matchen så ställde Svedala om i ett farligt anfall som avslutades stolpe in. Men i andra var det vi som var starkare och ganska logiskt och rättvist krigade Markus in ännu en kvittering. Andra perioden gick till oss på poäng där vi bl.a. hade en boll i ribban och några andra farliga lägen.
I tredje tog vi ledningen med 3-2 genom Markus precis när jag gick. 
Resten av matchen var en tuff, jämn och böljande kamp där det kunde blivit fler mål åt båda hållen men tyvärr för vår del blev det bara ett mål till och det var Svedala som gjorde det. 

Det var en jämn kamp med schysst spel och underhållning från båda lagen som publiken kunde njuta av i höstsolen. 
Killarna var nöjda efter matchen och det ska de också vara efter dagens insats. 

Imorgon är det match för lag Svart hemma på Mariedal kl 11.30, 

/Anders

<< Tillbaka

 
 
Sponsorer
Facebook