SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Lilla Torg FF blå
vs
BK Höllviken blå
Lilla Torg FF blåvsBK Höllviken blå

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 31 augusti, 12:00
Plats:Mariedals IP konstgräs 7-manna 1
Tävling:
Matchnummer: 131531013
Samling:11:15
Lag Blås första höstseger
2019-08-31 19:44
Höstvärmen fortsatte värma upp ett soldränkt Mariedal när lag Blå gick ut på planen för dagens drabbning mot Höllviken.
En match som var bra ut flera aspekter men framförallt gav oss en fin boost efter en lite tyngre start på hösten.
Killarna kändes hungriga på uppvärmningen. Hannes "Die Mauer" Kühme valde att spika igen de första skotten på uppvärmningen även om en del skott var självskrivna mål. En bra inledning som han sen tog med sig in på planen.

Amir och Victor var våra uttalade backar med rotation på Zion som back och ytter. Jag tycker att vi började skymta det försvarsspel som jag vet att killarna besitter: Men ett försvarsspel omfattar hela laget och det bygger på att samtliga tar sitt jobb, vilket laget gjorde idag. 

Höllviken är ett jämnstarkt lag, så även idag. Men vår inställning och vår taktik att köra kortare byten för att bibehålla en tät press och ett rörligt anfallsspel gick hem. 

Vi började matchen bra och tog ledningen genom ett smart avslut av Alexander. Därefter rann Tobbe igenom och slog in bollen i öppet mål. 2-0 som var rättvist men absolut inte överlägset utan snarare effektivt. 
I andra delen fick vi flera smällar och annat som vi felaktigt la fokus på och Höllviken tog över spelet. 

I andra perioden följde killarna tränarnas råd. Marcus observerade att vi slog för mycket långt utan tanke och Anders påtalade vikten att fokusera på det vi kan påverka. 
Höllviken reducerade i början av andra och där var det extra kul att se hur killarna samlade sig istället för att utgå att saker och ting skulle gå fel. 

Jag tycker det var lite extra rättvist att hårdarbetande Gustav fick göra ett mentalt superviktigt Gustavmål med hans specialingredienser; hög fart och hårt skott. 
Därefter hann Erik med ett påpassligt mål och vi gjorde ett till av bara farten. 
Adam och Josef styrde fint på mitten och vann kampen där. Markus, som hittills gjort alla fyra mål för lag blå, krigade fint idag och assisterade istället. 

Vid 5-1 satte Höllviken in en extraspelare. Vi gick då ner till formationen 3-3 och jag känner nog att vi låg lite närmare 6-1 än ytterligare en reducering. 

Siffrorna sprang iväg lite. Matchen påminde lite om Husiematchen där vi var med i matchen men det sprang iväg åt andra hållet. Killarna spelade bra i försvaret och tryckte ut Höllviken till kanterna. Sämre skottvinklar gav Hannes bättre förutsättningar att rädda. 
Jag vill påstå att vi la grunden till A-lagets seger mot Höllviken med vår fina insats...

Imorgon kör vi med lag Svart. Vi hoppas att vi kan bibehålla den positiva trenden och att det vallfärdar 07-supportrar till Mariedal! Matchstart 10.30. 


<< Tillbaka

 
 
Sponsorer
Facebook