SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lilla Torg Fotbollförening
Fotboll

Lilla Torg FF svart
8 - 3
Hardeberga BK
Lilla Torg FF svart8 - 3Hardeberga BK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 08 oktober, 16:00
Plats:Mariedals IP konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 131214039
Samling:15:00
Målrikt i match på liten plan
2022-10-08 18:28

Lördagen bjöd äntligen åter på hemmamatch, så skönt det var att spela hemma på Mariedal! Tabellettan Hardeberga stod för motståndet på en stor 9-manna. Konstiga förutsättningar på många sätt och vis.

Vi valde att spela 2-4-2 för dagen och det skulle visa sig vara bra med mycket slagkraft framåt. Men matchen började så där. Alltför många som avvaktade och gjorde det svårt för sig och sina medspelare. Vi försökte byta för att få in nytt blod men samma sak. Invecklat och omständigt, fokus var inte riktigt där. 

Visst fanns det stunder vi blixtrade till och spelade enkelt, effektivt och vägvinnande. Och de flesta gångerna resulterade det i mål. 

 

3-1 i halvlek där vi kände att vi ledde välförtjänt men långt ifrån kom upp i rätt nivå. Så i andra var det tydliga direktiv på fokus och närvaro på planen. Efter en stund hade vi släppt på handbromsen och stuckit iväg till 6-1. Sen började matchen bli orytmisk av varningar och andra avbrott. Vi gick ner oss vissa stunder och bjöd in motståndarna med nonchalant försvarsspel. Men vi hade några toppar också där Edvard fick avsluta målskyttet. 

 

Adam stack ut med högst lägstanivå när laget vacklade inledningsvis och gjorde därefter hattrick! Julius löpte på friskt som han brukar. Skapade mycket och var ett ständigt orosmoment för Hardeberga och han hann med två mål innan matchen var över. Erik gjorde ett mål för dagen och Tage gjorde sitt andra mål för veckan när han inledde målskyttet. Annars var det en match där vi vann övertygande men alltför många misslyckades att komma upp i rätt nivå. 

 

Om det stämmer med beräkningarna så vann vi med 5 mål till slut och avslutade serien i övre delen, exakt vart vi landar avgörs efter morgondagens matcher. 

 

Lilla Torg-Hardeberga 8-3 (3-1)

 


<< Tillbaka

Spelade matcher
 
 
Sponsorer
Facebook
Instagram #lillatorgff