SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lilla Torg Fotbollförening
Fotboll

IF Limhamn Bunkeflo 3
6 - 2
Lilla Torg FF svart
IF Limhamn Bunkeflo 36 - 2Lilla Torg FF svart

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 30 september, 19:00
Plats:Brovallen, Bunkeflostrand konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 131214032
Samling:18:00
Trupp:Alexander Jönsson
Andreas Hansen
Edvard Lundström
Edvin Boberg
Erik Kongslöv
Ian Jung
Inti Banstorp
Isak Dimovski Nylander
Kevin Heggeland
Kiyan Galaczi
Leith Al Sheyyab Hörle
Rufus Nilsson Sjöström
Tage Hoff
Tobias Persson
Victor Rodzevski
Victor Sezayesh
Käftsmäll på Brovallen
2022-09-30 21:51

Efter två segrar så stod en förväntad tuff bortamatch på schemat. Vi var tvungna att gotta oss i segerns sötma och kalva upp ärmarna för LB07 skulle definitivt inte ge oss något gratis.

Uppvärmningen var så där. Inte bra men inte dålig. Vi visste att vår lägstanivå behövde höjas och att där inte var utrymme för halvdana ingripanden.

 

Ändå börjar vi utan huvudet påkopplat på alltför många håll. Att misslyckas när vi är ödmjuka och försöker spela välkomnas för att utan misslyckanden så utvecklas vi inte. Men att göra saker förbaskat dåligt för att vi inte bryr oss eller inte känner att vi behöver göra det ordentligt är inte okej.

 

Men efter några totalvirriga ingripanden så tog vi tag i spelet och kom in i matchen. Skapade lite men nådde inte hela vägen. 
Däremot hade vi fokus på rätt saker och gjorde klart för LB att vi var på planen och att vi tänkte ta för oss.

Men så kom en omställning där duktige Sajad löpte sig till ett avslutsläge som inte kunde förvaltas mycket bättre.

Vi gjorde några förändringar och fick mer energi och fart. Någon ny chans till innan Alex hittade Andreas på bortre och kvitteringen var ett faktum.

En positiv våg följde där bollen sköts på en LB-arm och oavsett vad man tycker om straffregeln så dömdes en straff. Victor S satte 2-1. Vi körde vidare men gick tyvärr ner i tempo med en man mer i fem min. Närmare än mållinjen och insidan på stolpen kom vi inte.

 

Men så kom andra halvlek. En 40 min lång pina som präglades av passivitet, slarv, dåliga bedömningar, noll lagspel och tre stolpe in av LB samt en nick där vi valde att inte markera en motståndare som kunde styra in bollen i mål på en hörna med pannan. 

Vi ska absolut inte ta bort något från LB som krossar oss med 5-0 i andra halvlek. På vissa håll var det dåligt, på andra håll fanns det ingen vilja eller tanke. Så får vi inte agera i en lagsport. 
Vi kan ha synpunkter på motståndarnas språk, tacklingar m.m men så länge domaren tillåter det får vi anpassa det och hade vi tagit samma jobb som i första halvlek så hade det inte blivit en kollaps. 
Det är möjligt att LB vunnit ändå och det må vara så men vi får aldrig acceptera genomklappningar som idag.

 

Personligen känner jag inte att jag är förbannad för vi visste att LB skulle göra det svårt för oss idag men jag är väldigt besviken över hur vi viker ner oss, inte tar kampen på flera håll och överlämnar allt ansvar till andra kryddar mer en massa gnäll på varandra. 

Men de orden sätter vi punkt för dagens match och förbereder oss till nästa avslutande match mot Hardeberga. 
Varje spelare idag bör se VEO när den kommer ut och verkligen ta ansvar för vad man kan göra bättre. Även om det är mycket besvikelse nu så ska var och en också ta med sig det som gjordes bra!

 

LB06-Lilla Torg 6-2 (1-2)


<< Tillbaka

Spelade matcher
 
 
Sponsorer
Facebook
Instagram #lillatorgff