SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lilla Torg Fotbollförening
Fotboll

Lilla Torg FF svart
6 - 0
Limhamn FC 3
Lilla Torg FF svart6 - 0Limhamn FC 3

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 25 september, 11:00
Plats:Limhamns IP, plan 1, konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 131214027
Samling:10:00
Blåsvart hemmaseger på bortaplan
2022-09-25 22:55

Mariedals IP genomgår förändringar. Något som påverkar både lagens tränings- och matchförutsättningar. Därmed "förlorar" vi hemmamatcher som istället läggs på andra planer i stan. Idag var det dags för "hemmamatch" mot Limhamns FC på Limhamns IP.

 

Ett stort tack till Kenny och Amir för att de så smidigt antog ny speltid och plats med kort varsel när den ursprungliga bokningen gjorts mindre noggrant. 

Vi kom med ett mixat lag. Vad som är viktigt nu är att ta med sig bra prestationer där man både känner att man levererat väl som individ men också som kollektiv. Idag stod Limhamns FC för motståndet. Laget vi möte är ett nytt och hungrigt lag. En stor eloge till Amir och övriga ledare som gör ett fantastiskt jobb för killar med ambition att vilja utvecklas och brinner för fotbollen trots att man inte spelat hela sitt liv. 

 

Vi behövde vara på tå i alla situationer från start och inte bjuda på något. Killarna tog detta direktiv på allvar och satte fart direkt. Vi hade en del spelare på ovana positioner men det var dels för att få upptäcka spelmoment från andra synvinklar och dels för att få igång ett anfallsspel som involverade många spelare. 

 

Positivt idag var att vi tog kampen och att vi skapade mycket. Vad vi måste ta med oss är vikten av att vara fullständiga i samtliga moment, även avsluten och inläggen. Det var många missar idag i avsluten som inte ens träffar mål och alltför många inlägg som hamnade mitt i händerna på deras målvakt. 

 

Jämn målfördelning i båda halvlekarna, fem olika målskyttar. Matchen skulle vinnas men inget kommer gratis. Därför är det skönt att kunna säga att laget förtjänade det fina resultat som inkasserades idag. 

I en bra kollektiv insats så vill jag lyfta Tobbe för hans insats som offensiv mittfältare och framförallt Edvard som frågade om oklarheter i positionering/försvarsspel och sen går in och korrigerar det som inte kändes rätt inledningsvis på bästa sätt! 

 

Nu siktar vi mot en viktig avslutning i de båda serierna. 

 

Fredag 30/9: LB07 borta

Söndag 2/10: Husie "hemma" på nån plan (något vi ser över under veckan som går)


<< Tillbaka

Spelade matcher
 
 
Sponsorer
Facebook
Instagram #lillatorgff