SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lilla Torg Fotbollförening
Fotboll

Lilla Torg FF svart
1 - 1
Ariana FC röd
Lilla Torg FF svart1 - 1Ariana FC röd

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 26 augusti, 19:00
Plats:Mariedals IP konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 131214008
Samling:18:00
Oavgjort i försenad höstpremiär
2022-08-26 23:02

Höstpremiär i c-serien mot Ariana. En passionerad klubb med ett väldigt framgångsrikt A-lag. 
Innan förberedelserna drog VEO-experterna Marcus och Philip en genomgång för Kulladals tränare Ernad. Kul att allt fler lag tar möjligheten att utbilda spelarna genom den nya dimensionen som matchanalysering innebär.

Vi försöker alltid hitta vägar för att optimera vårt spel och utveckla killarna. Så idag var det dags för att köra enligt den nygamla formationen som nöttes i veckan.

 

Matchen började jämnt. Ingen tog tag i taktpinnen. Vi spelade stabilt med inte fullständigt. Lite fel i utgångsläget i presspelet, lite avvaktande och när chanser för upp så saknades det där sista för att trycka in en ledningsboll.

Men dagens taktik skördade frukt när vi hittade rätt. Ett par gånger hittade vi runt på kanten och några gånger spelade vi upp via mittfältet för att servera djupledslöpande medspelare.

Men halvlekens chans hade Ariana när de lite lätt rann igenom i mitten och lyckades överlista Ian. Men trots öppet mål satt bollen i burgavelns utsida, säkert med viss stress från våra jagande backar.

 

I andra halvlek hade några taktiska justeringar utförts. Jag tycker att vi förbättrade en del detaljer men vi ska inte ta ifrån motståndarna deras helhjärtade inställning i närkamperna. Med lite mer is i magen efter heta dueller hade vi kunnat utmanövrera motståndet på ett effektivare sätt.

Så kom en spelvändning där Zion i sitt försök att bryta bollen fällde motståndaren med ett odiskutabelt gult kort som följd. Tråkigt med fem min med en man mindre och tyvärr utnyttjade Ariana det ganska omgående genom att trycka in ledningsmålet.

En bit in i andra så hade Ariana till slut samlat ihop till ett gult kort och då var det vår tur att kvittera när Zion sköt in bollen från distans. 
Känslan var att vi skulle växla upp med det blev inte det där sista i våra anfall. Erik var nära med en snygg nick som var värd ett bättre öde. Därutöver hade båda lagen några chanser. I senare delen hittade vi rätt i pressen och det skapade direkt oro i motståndarlägret.

Men matchen slutade 1-1. Besvikelse förstås för att vi ville vinna matchen men vi tar med oss det positiva och jobbar vidare härifrån. Nästa match i den här serien är mot Staffanstorp borta.
Ta nu chansen att kolla på matchen när den lägga upp. Positioneringar, beslut och hur ni kan styra medspelarna.

 

Lilla Torg-Ariana 1-1 (0-0) 

Målskytt: Zion


<< Tillbaka

Spelade matcher
 
 
Sponsorer
Facebook
Instagram #lillatorgff