SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lilla Torg Fotbollförening
Fotboll

Lilla Torg FF
1 - 3
Helsingborg City FC
Lilla Torg FF 1 - 3Helsingborg City FC

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 28 augusti, 13:15
Plats:Mariedals IP konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 130957015
Samling:12:15
Helsingborg City
2022-08-28 20:52

Efter en bra träningsvecka och en fredagsmatchen där vissa fick spela av sig så var det dags för Helsingborg City. Ett lag vi mött ett par gånger i år och då fått kämpa mot ett starkt kollektiv med några individuella spetsar som sticker ut. Två sjukdomar rubbade dock förberedelserna spett tag var vi nere i 12 man, men Milton försökte och Edvin anslöt efter förmiddagens STU.

 

Redan på uppvärmningen visade killarna att de ville spela och följa den spelplan vi jobbat på.

Första halvlek är bra. Vi försöker spela kreativt och utvecklade spelet ytterligare från Bromöllamatchen. Bra press och inställning gjorde att City slog långt. Det lilla som skapades inledningsvis stod vi för. Men så kom ännu en långboll. Denna gång med lite missbedömningar hos oss och ganska olustigt låg vi under. Men vi fortsatte. Skapade fler chanser där en boll som strök ribban var värd ett bättre öde. Första halvlek finns där en hel del som vi tar med oss.

 

Inför andra halvlek kände vi att vi följde matchplanen och att de tvingades till ett mer rakt spel. Vi skulle bara fortsätta och ha tålamod.
Men i andra halvlek så orkade vi inte hålla samma fokus och press vilket gav City mer tid och ytor. Deras spjutspetsar fick större ytor och straffade oss hård genom ett genombrott med ett kliniskt avslut och en otagbar frispark. Vi tyckte förstås inte det speglade matchbilden. I slutforceringen gjorde Zion en reducering på en inövad hörna. Närmare kom vi inte.

Slut 1-3.

Första halvlek var positiv. Slarvet i passningsspelet i andra måste vi städa bort. Vi måste också bli bättre på att lyfta blicken och antingen vända spelet eller hitta fria uppspelsytor. Tröttheten berodde delvis på en sargad trupp där fysiken inte var på topp. Nu blickar vi fram emot nästa match mot Sjöbo.


<< Tillbaka

Spelade matcher
 
 
Sponsorer
Facebook
Instagram #lillatorgff