SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lilla Torg Fotbollförening
Fotboll

Lilla Torg FF
1 - 3
Sjöbo IF blå
Lilla Torg FF 1 - 3Sjöbo IF blå

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 04 september, 15:30
Plats:Mariedals IP konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 130957020
Samling:14:30
Trupp:Adam Tügel
Andreas Hansen
Anton Persson Wahlgren
Casper Lundqvist
Edvin Boberg
Enzo Melkersson
Jack Robèrt
Jamal Abubaker Amoh
Julius Söreklint
Markus Castro Ottosson
Milton Hoff
Tobias Persson
Victor Rodzevski
Victor Sezayesh
Zion Anderberg Fremark
Sömnig start
2022-09-05 06:58

Ny hemmamatch, ny konstgräsmatch. 

Förberedelserna i veckan var goda. Vi har rätt bra koll på Sjöbo. Ett bra kollektiv med några skickliga spelare men framförallt et lag som spelar för varandra och kör på hela matchen.

Inför söndagens match var Enzo också spelklar.

 

Trots att vi mötts tre gånger på ett år så blev det så att bortalaget fick ha västar igen. 

Jag önskar att jag kunde skrivit att vi var på tå från början men det var vi inte. 
Vi kom inte upp i nivå i första halvlek mot ett lag vi klart ska kunna utmana. Ängslighet, felbeslut, passivitet och slarv gav Sjöbo initiativet vid flera tillfällen och inte helt ologiskt så var deras ledningsmål frukten av just detta. Är det något vi inte behöver så är det att börja i uppförsbacke.

 

I andra var vi lite mer på tå och hungriga men ett avvaktande försvarsspel i egen box och ett anfall där de tar sig runt på kanten innan vi stängt till centralt och plötsligt stod det 0-3. 
En individuell prestation av Enzo och ett påpassligt avslut senare så var reduceringen ett faktum, men det var för sent och för sällsynt med aktioner av den kalibern.

 

Ser man på matchen så var det inte självklart att det var botten mot toppen, men som tränarna konstaterade efter matchen så finns det bara en lösning på det här och det är att alla tar ansvar och lyfter sig. Vi vet vad vi besitter och måste se till att nå vår maxnivå.

 

Därför är det extra viktigt att alla höjer sig kommande träningsvecka och förbereder sig för helgens matcher mot Hittarp och Bjärred.

 

Lilla Torg-Sjöbo 1-3 (0-1)

Mål: Casper


<< Tillbaka

Spelade matcher
 
 
Sponsorer
Facebook
Instagram #lillatorgff