SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lilla Torg Fotbollförening
Fotboll

Malmö FF
5 - 0
Lilla Torg FF
Malmö FF5 - 0Lilla Torg FF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tor 02 juni, 19:15
Plats:Malmö Stadionområdet plan 10 konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 130953037
Samling:18:15
Tuff drabbning mot spelskickligt MFF
2022-06-02 20:59

Efter två vinster så kände vi att vi var på gång. MFF gick med på vår förfrågan om matchändring så det blev en kvällsmatch här på torsdagen. 

På ett kylslaget Stadionområde blåste domaren igång matchen och MFF visade direkt vilken matchbild de ville ha på konstgräset.  

I början så fick vi försöka hitta positionerna mot ett rörligt och spelskickligt MFF. De hade initiativet och det ledde till några chanser direkt. Strax efter hittar de in i fickan framför backlinjen som sätts på prov. Tyvärr kom vi på efterkälken och MFF hittar fram till en fri spelare som inte ger Julius någon chans. Vi gjorde ett tidigt byte för att försöka ändra på matchbilden.

I många matcher har MFF runnit iväg i resultatkolumnen men efter målet så täppte vi till. Med mycket vilja och lite tur så höll vi tätt en bra stund. Vi försökte hitta omställningar men hittade inte hela vägen. I andra halvan av halvleken så kom två snabba mål. Tungt och enegridräpande men vi stoppade blödningen som MFF hade utnyttjat om vi slagit av på koncentration och inställning. 

 

I andra så gjorde vi fler byten men matchbilden var densamma. Vi gör det inte dåligt men ligger inte heller på den nivå vi har i oss och som måste presteras mot denna typ av motstånd. MFF hinner göra två mål i andra. Vi har några chanser som tyvärr inte resulterar i något. Julius får visa upp delar av sitt register och är bästa spelare i Lilla Torg idag

 

I en match som denna så visar statistiken en del när MFF vinner flest dueller trots vårt fysiska övertag, både i luften och på marken. Vi har några dippar och det utnyttjar MFF hänsynslöst. Vi lyckas inte stänga fickan som är ett måste mot att så här spelskickligt och tekniskt lag och sen får de några enkla mål som vi helt enkelt inte ha råd med. Får vår sida av planen så märks en klar skillnad i snacket på planen där MFF driver på, styr varandra och ständigt håller igång snacket med varandra. 

 

Vi får ta med oss lärdomen av dagens match och verkligen förbereda oss mot HIF i sista matchen för våren som med stor sannolikhet kommer likna dagens match. 

 

Malmö FF-Lilla Torg 5-0 (3-0)

 


<< Tillbaka

Spelade matcher
 
 
Sponsorer
Facebook
Instagram #lillatorgff