SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lilla Torg Fotbollförening
Fotboll

Sjöbo IF blå
3 - 3
Lilla Torg FF
Sjöbo IF blå3 - 3Lilla Torg FF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 01 maj, 15:00
Plats:Sjöbo IP A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130953020
Samling:14:00
Trupp:Adam Tügel
Alexander Jönsson
Amir El Mansouri
Andreas Hansen
Anton Persson Wahlgren
Edvin Boberg
Jack Robèrt
Julius Söreklint
Markus Castro Ottosson
Milton Hoff
Mohammed Souliman Aish
Oscar Simba Sekei
Tobias Persson
Victor Rodzevski
Victor Sezayesh
Zion Anderberg Fremark
Härlig inledning slutade med delad pott
2022-05-01 18:14

Efter 1 p på de inledande tre matcherna så var det ett taggat lag som åkte till Sjöbo. Ett Sjöbo som vi tampades med i höstserien och då drog det längsta strået. 

 

Matchen började bra. Killarna låg bra i positionerna och flyttade fint över med bra kontroll och samarbete mellan lagdelarna. 

Vi styrde spelet väl och vann många viktiga dueller. Vi visste om Sjöbos styrkor men också brister. Och helt väntat så skapade vårt spelövertag frustration i motståndarlägret med både sena fällningar, drag i armar och gnäll som resultat. Detta påtalades från ledarbänken men domaren svarade med att tillåta ännu mer. En bit in i halvleken fick vi en frispark som Edvin sköt in mot bortre gaveln. Lilla Torg-spelare störtade hugrigt mot mål och ställde målvakten, 1-0. Vi fortsatte spela effektivt och strax efter rann Markus igenom. Med ett avslut som målvakten räddade så var han framme och petade in returen. Känslan var god och till skillnad mot tidigare matcher så var effektiviteten hittills väldigt hög. Adam höll nästan på att träffa mål på en spännande hörnvariant men istället näsade Amir in nästa hörna. 3-0 och vi kände att vi fick resultat för allt vi missat de första matcherna.

Vi väntade på när första gula kortet skulle delas till Sjöbo när Zion hamnade på efterkälken och drog ner en spelare. En visserligen korrekt varning och 5 min utvisning. Men det kändes surt när det var matchens första gula kort sett till allt som släppts åt andra hållet. 

Vi spelade vidare men Sjöbo fick lite övertag av sitt numerära överläge. När nästan 5 min gått som missbedömdes en boll, därefter hann vi inte med i försvaret och reduceringen 1-3 var ett faktum. 

Spelet var jämnare i halvlekens slutskede men mer hände inte. 

 

Marcus och Philip var tydliga i halvlek med att vi skulle bryta mönster och återta initiativet. Vi siktade på att göra matchens nästa mål och det skapades även en del halvchanser men inget som ledde till ytterligare mål. Vid ett inlägg så går bollen förbi alla och studsar konstigt upp på Edvins arm i straffområdet. Armen är utan tvekan intill kroppen men bollen tar tydligt på armen. Straff döms och återigen så slår regelboken 100% emot oss. Straffen sätts bombsäkert och den en gång så sköna och stora ledningen var nästan uppäten. Till slut kunde inte domaren blunda längre utan varnade deras lagkapten för hans ungefär 12:e tydliga förseelse. Vi skapar lite tryck men inga superheta chanser. Istället låter fyra spelare en motståndare komma fram och avsluta intill Julius första stolpe utan chans för Julius. Målet speglar vår säsong hittills där vi straffas hårt för misstag och inte producerar mål lika effektivt som motståndarna. 

I slutet vill vi ha in målet men den farligaste chansen får Sjöbo men Julius räddar. 

Det som påtalades från bänken var solklara saker. Det är inte lätt att vara ensam domare men man kan iallafall hoppas på en konsekvent nivå och det fick vi tyvärr inte idag. Mitt i besvikelsen så får vi inte glömma att det var väldigt starkt av Sjöbo att hämta upp 3 mål, de ska ha en stor eloge för att de aldrig gav upp. 

När domaren blåste av matchen så var känslan att vi åkt på en förlust. En stor besvikelse över att vi inte lyckades spela hem matchen efter en så stark inledning. 

Positivt är att Milton börjar komma igång mer och mer och att Markus som anfallare fick göra mål efter att ha missat de tre inledande seriematcherna. 

 

Sjöbo-Lilla Torg 3-3 (1-3)
Målskyttar: Edvin, Markus och Amir


<< Tillbaka

 
 
Sponsorer
Facebook
Instagram #lillatorgff