SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lilla Torg Fotbollförening
Fotboll

Lilla Torg FF
2 - 3
Hittarps IK
Lilla Torg FF2 - 3Hittarps IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 08 maj, 10:00
Plats:Mariedals IP A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130953025
Samling:09:00
Trupp:Adam Tügel
Amir El Mansouri
Andreas Hansen
Anton Persson Wahlgren
Casper Lundqvist
Edvin Boberg
Inti Banstorp
Jack Robèrt
Jamal Abubaker Amoh
Julius Söreklint
Markus Castro Ottosson
Milton Hoff
Oscar Simba Sekei
Tobias Persson
Victor Sezayesh
Zion Anderberg Fremark
Uddamålsförlust i spännande match
2022-05-08 12:12

Efter en snål poängutdelning i de inledande matcherna så hoppades vi på att det skulle vända idag hemma mot Hittarp. 

Hittarp är ett Helsingborgslag som skrapat ihop 7 p på de inledande fyra matcherna. Ett lag som förstärkta med spelare från Helsingborgs IF och därmed fått en välskolad förstärkning. 

 

Solen sken på gräsplanen när domaren blåste igång matchen. Lilla Torg tog för sig i början och låg bra i position och matchinledningen var jämn med ett visst övertag för vår del. 

 

Det var vi som skapade den första chansen när anfallsparet jobbade sig fram centralt och Markus kom till ett avslut som dock inte överlistade deras målvakt. 

Matchen blir lite jämnare efter 10-15 minuter då Hittarp börjar vinna kontrollen över mittfältet. Efter 23 min får deras yttermittfältare anavcera in i banan och avlossar ett lömsk skott som ställer Julius. 

Vi försöker rycka upp oss igen men Hittarp lyckas koppla ett visst grepp och 6 min senare så rinner de igenom centralt i straffområdet. Fri med Julius så är deras anfallare skoningslös. 0-2 känns inte rättvist trots att Hittarp övertagit initiativet så det var både tacksamt och välförtjänt när Andreas reducerade i min 38 på en hörna efter att ha skjutit in en hörna från bakre stolpen. 

 

I andra halvlek går vi ut fokuserat och lyckas omgående skapa en het chans efter dryga 30 sekunder men avslutet går utanför. Vi vinner mer på mitten och därmed jämnas spelet ut. Med 5 min kvar ställer de om och hittar planens snabbaste spelare som tar sig runt på kanten och in i straffområdet där han träffar stolpe och hjul. Vi tycker inte det är mål, Hittarp tycker det. Domaren tar ett beslut att döma mål. Vi försöker sätta in en slutforcering och efter ett inlägg så jävlas solen med deras målvakt precis som med Julius på deras första mål och han tappar bollen mitt framför fötterna för Markus som gör 2-3. Men det är två jämna lag. Det blir inte någon het chans sista minuterna och matchen slutar återigen resultatmässigt dåligt för oss. 

 

Vi kan konstatera att vi återigen missar mer än motståndarna och de tillåts komma till enklare mål. 2-3 mot tabellettan i en haltande tabell är inte något att skämmas över men våra prestationer har inte speglat utfallet i poängskörden. Vi vet dock vad vi måste jobba på och vart vi måste höja oss. 

 

Amir gör ett enormt arbete under hela matchen och sliter föredömligt. Trots det sura resultatet så vill jag rikta ett stort tack till Hittarp för en välspelad och bra match där spelare och publik kunde fokusera på spelet på planen. Domaren gör en bra insats med tydlighet och är konsekvent. Vi har en bra dialog efter där han berättar om sin syn på deras tredje mål och även om vi inte håller med så är hans insats faktiskt föredömlig. 

Hittarp riktade ett stort tack till oss för ett väldigt trevligt bemötande och en schysst match och domaren lyfte Amir som en exemplarisk kapten, vilket är intressant då han uppträdde exakt som han gjort tidigare men då bestraffats. 

 

Vad vi ska göra nu är att släppa allt det som varit och ta med oss det positiva från de inledande fem matcherna. Det är upp till oss själva och vi är fullt medvetna om att vi vänder det här med rätt ödmjukhet och inställning. 

 

Lilla Torg-Hittarp 2-3 (1-2)

Min 23 0-1 #7

Min 28 0-2 #17

Min 38 1-2 Andreas Hansen

Min 75 1-3 #19

Min 78 2-3 Markus Castro Ottosson


<< Tillbaka

 
 
Sponsorer
Facebook
Instagram #lillatorgff