SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lilla Torg Fotbollförening
Fotboll

Lilla Torg FF
2 - 1
BK Olympic
Lilla Torg FF2 - 1BK Olympic

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 27 maj, 18:30
Plats:Mariedals IP A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130953034
Samling:17:00
Aktivitetsinfo: Flyttad seriematch. OBS!! Ny matchtid!
Ny formation - nya poäng
2022-05-27 22:07
Dagens segrare

Efter seriens första trea i förra omgånget så var det ett Lilla Torg med en skön känsla som förberedde sig för en ny match, denna gång hemma mot Olympic. 

En match som skulle spelats i söndags men förflyttades pga vattensjuk plan. 

 

Olympic är ett starkt och svårt lag att möta. De hade också blandat och gett liksom vi under de inledande matcherna men skrapat ihop ett 3-poängsförsprång. Så vi visste vad som gällde idag när Marcus och Philip slipade på de sista detaljerna med killarna innan matchstart. 4-3-3 var det som gällde. Trots avstängningar, sjukdomar och skador så kände vi att vi kom till match med en stark och stabil trupp. Men förutsättningarna gjorde att flera spelare fick ta större ansvar, några fick spela sina första matcher i Skåneserien för året och Jack tog plats i anfallet. 

Matchen började lite försiktigt. Jag tycker att vi hade en trygghet i vår positionering och vårt spel trots en ny formation men det hade också Olympic. Första 5 min hände inte så mycket. Vi hade ett halvläge och de sköt över i ett hyfsat läge. 

Men så hittar vi fram med en boll på djupet från Antons fot. Trots att den sticker iväg så hinner Andreas innan linjen och skjuter in bollen till Jack som sätter 1-0 efter 9 min. Spelet fortsätter vara jämnt. Olympic har fler chanser men inget som direkt ställer Julius på prov. Istället får vi en frispark som Victor S lägger in behärskat på mardrömsläge för målvakten där en störtande Milton hugger och styr in 2-0. För ovanlighetens skull var effektiviteten hög, men det kan man lätt säga att vi spelat ihop sett till alla chanser under de inledande matcherna. 

Olympic har några lägen men min uppfattning är ändå att vi också har det tredje bästa läget efter en hörna men det blev bara en het målchans.

 

Nöjda tränare berömde killarna i halvlek. Men tryckte på att det krävdes 40 min med samma inställning och arbete. 

Båda lagen bytte många spelare men det ändrade inte så mycket på matchbilden. Vi spelade stabilt utan att för den delen glänsa. Efter dryga kvarten av andra halvlek så uppstår en frispark som bowlar fram via några spelare till en fristående motståndare som inte ger Julius en chans. Och plöstligt så var det obehagligt nervöst igen. 

De skapar ett par chanser där Julius får briljera på sin vanliga nivå men som också är riktigt högklassig för oss som ser på. Vi skapar några chanser vi också men bollen vill inte in i mål fler gånger. Vars ett gult kort gör det lite hackigt i spelet. Domaren, som under hela matchen visar upp en stor pondus och visar vem som bestämmer, är ganska generös med övertiden. Tack och lov så leder det inte till några superlägen utan när domaren blåser av så är den andra raka segern säkrad. 

 

En högljudd segersång ljuder över Mariedal efter matchen och känslan är bara så skön efter 3 nya poäng. Laget gör en stark kollektiv insats men dagens MVP går till Jack. 

 

Lilla Torg-Olympic 2-1 (2-0)

Målskyttar: Jack och Milton

 

Nu har vi två matcher kvar i Skåneserien och en i Sydvästra. Njut av helgen så jobbar vi vidare nästa vecka mot nya framgångar. 


<< Tillbaka

 
 
Sponsorer
Facebook
Instagram #lillatorgff