SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lilla Torg Fotbollförening
Fotboll

Bjärreds IF röd
1 - 2
Lilla Torg FF
Bjärreds IF röd1 - 2Lilla Torg FF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 15 maj, 15:00
Plats:Borgeby IP A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130953029
Samling:14:00
Trupp:Adam Tügel
Amir El Mansouri
Andreas Hansen
Anton Persson Wahlgren
Casper Lundqvist
Edvin Boberg
Jack Robèrt
Julius Söreklint
Markus Castro Ottosson
Mohammed Souliman Aish
Oscar Simba Sekei
Tobias Persson
Victor Rodzevski
Victor Sezayesh
Zion Anderberg Fremark
3 härliga poäng!!!
2022-05-15 18:21

Vi har haft det poängmässigt motigt i Skåneserien hittills och känner inte att poängskörden motsvarar prestationerna. Men segrar spelar man sig till och idag var det ett taggat lag som åkte till Bjärred för en ny match.

 

Ett Bjärred som vi haft många tuffa och spännande matcher mot och som är erkänt starka men också har genomgått vissa förändringar i spelartruppen inför året. 

Matchen började lite trevande från båda lagen med chanser som dök upp lite hux flux. Mohammed bröt igenom gång på gång och vid ett tillfälle lyckades han hitta Andreas vid bortre stolpen som efter lite klydd kunde avsluta med ett lågt, välplacerat vristskott. 0-1 och känslan var god. Men Bjärred tog så smått över och snart var kvitteringen ett faktum. 1-1 i halvlek. 

 

Vinden var hyfsat kraftig och i andra halvlek så hade vi den i ryggen. Direktivet var att pressa höggt och få dem att spela långt då bollen gärna ville stanna i vinden. Detta gjorde vi dessvärre inte med bravur utan Bjärred spelade sig allt som oftast ur pressen. Vi hade en del fasta situationer, både hörnor och frisparkar. Till slut får vi utdelningen och kan fira 1-2 där Edvin är målskytten. Resterande 16 minuter gör killarna allt i sin makt för att täppa till bakåt och säkra vårens första seger.

 

I en situation går Amir förbi en spelare som sliter och håller i honom. Han flaxar med armarna för att komma loss men träffar tyvärr  med armbågen i motståndarens ansikte. Det röda kortet lyfts och det är inget att orda om. Med en man mindre tvingas vi slita än mer. När vi vinner boll så är vi dåliga på att döda tid så Bjärred kan etablera spel på vår planhalva gång på gång. Det dyker upp lägen men med andan i halsen så lyckas vi avvärja en kvittering. Vi har också ett friläge där vi kan punktera matchen men är för ineffektiva. 

 

Vi gör inte vår starkaste insats idag, men vad gör det en dag som denna när vårsäsongens första 3-poängare bärgades. 

 

Bjärred-Lilla Torg 1-2 (1-1)

Målskyttar: Andreas och Edvin


<< Tillbaka

 
 
Sponsorer
Facebook
Instagram #lillatorgff