SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lilla Torg Fotbollförening
Fotboll

Lilla Torg FF svart
1 - 3
BK Höllviken röd
Lilla Torg FF svart1 - 3BK Höllviken röd

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 24 april, 13:00
Plats:Mariedals IP A-plan
Tävling:
Matchnummer: 131206014
Samling:12:00
Trupp:Amir El Mansouri
Erik Kongslöv
Henrik Golli
Hugo Ekeroth Daag
Hugo Videla Wretblad
Ian Jung
Isac Nicklasson Raflund
Isak Dimovski Nylander
Julius Söreklint
Kevin Heggeland
Kiyan Korol Galaczi
Liam Lagerström
Mikkel Magnusson
Samuel Skjoldner
Simon Persson
Tobias Persson
Sena mål avgjorde mot Höllviken
2022-04-24 15:35

Efter förra veckans WO från Kvarnby så var det äntligen dags för ny match i Sydvästra C. Motståndet stod starka Höllviken som hade en parallell match i Skåneserien. Samtidigt hade vi i stort sett ett helt nytt lag jämfört med matchen igår. 

Matchen började ganska bra. Jämnt och schysst spel utan riktiga chanser. Vi hade ett visst spelövertag när Höllviken stack upp i ett anfall. Det såg inte så farligt ut men ändå så blir det 0-1 efter några avvakrande ingripande. 

Vi försökte spela bollen på marken men för mycket slarv i passningarna gjorde att det mesta rann ut i sanden innan vi hittade de rätta farligheterna i sista tredjedelen. Trots att Mariedals gräsplan är liten till yta så hittade vi sällan bakom Höllvikens backlinje utan de kunde ofta jobba bekvämt rättvända. Men på en djupledsboll från Tobias rann Samuel igenom och fri med målvakten så gjorde han kvitteringen.

 

I andra var det samma matchbild. Mycket kamp. Få chanser när Höllviken hittade in i vårt straffområde. Ian gick ut och det blev kontakt med deras spelare. Straff och gult kort. In i mål hoppade Julius som nog skrämde straffskytten. Straffen sköts nämligen utanför och sen kämpade vi kollektivt väl med en man mindre i 5 min. 

 

Men så var det halvadana ingrepp. Vi kunde avstyrt ett anfall tidigt utanför straffområdet. Istället tillåts Höllviken avancera och komma till inlägg som avslutas på ett tillslag i bortre delen av målet. Målet kom i minut 78 så det var inte mycket kvar att jobba med.

I vår forcering så hittade domaren två varningar till vilket gjorde att vi inte fick till det tryck som vi önskade med två man kort. Istället så fick Höllviken en frispark som de petade in returen på genom matchens sista spark. 

 

 

Lilla Torg-Höllviken 1-3 (1-1)

0-1 #12, min 5

1-1 Samuel, min 32

1-2 #42, min 78

1-3 # 9, min 80


<< Tillbaka

 
 
Sponsorer
Facebook
Instagram #lillatorgff