SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lilla Torg Fotbollförening
Fotboll

Bjärreds IF blå
7 - 2
Lilla Torg FF svart
Bjärreds IF blå7 - 2Lilla Torg FF svart

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 30 april, 11:00
Plats:Borgeby IP A-plan
Tävling:
Matchnummer: 131206019
Samling:10:00
Jämn match med ojämnt resultat
2022-04-30 15:18

Bortamatch mot Bjärred. En alltid svår uppgift men precis som vi hade de ett lag blandat med 07:or och 08:or. Så alla förutsättningar fanns för en jämn tillställning.

Vi inleder matchen bra och skapar matchens första farliga målchans när Markus kommer fri, men deras målvakt gör en av många för dagen fina räddningar. Direkt efter kommer Bjärred fria och gör 1-0 genom deras stjärnmålskytt nr 82.

Och så fortsätter matchen: -Vi skapar målchanser och Bjärred gör mål (oftast genom deras nummer 82, fem totalt)

Matchen står 4-0 innan vi lyckas reducera genom Markus. I halvtid har det dock sprungit iväg till 5-1.

I halvtid gör vi ett antal omdispositioner vilket inte förändrade matchbilden, men gjorde oss mindre sårbara. När vi gör 5-2 genom Liam, så tänd ett hopp. Killarna skall ha en eloge för att de aldrig vek ner sig trots att resultatet hela tiden gick emot. Vi skapar fortsatt chanser, men det gör även Bjärred, och när Tage skjuter i ribban från nära håll, så har Bjärred hunnit med att göra både 6-2 och 7-2.

Vi gör åter en godkänd insats förutom när det kommer till målfabrikationen, där vi får underkänt och där Bjärred över presterar. När det är på detta vis, så kan den jämnaste match synas ojämn sett till resultatet.

Inti gör en bra insats på centralt mittfält och förtjänar ett extra plus.

 

Bjärred-Lilla Torg 7-2 (5-1)

Målskyttar: Markus och Liam


<< Tillbaka

Spelade matcher
 
 
Sponsorer
Facebook
Instagram #lillatorgff