SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lilla Torg Fotbollförening
Fotboll

IFÖ Bromölla
vs
Lilla Torg Fotbollförening
IFÖ BromöllavsLilla Torg Fotbollförening

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 18 december, 14:00
Plats:Multi Copi Arena, Stig Sunnes väg i Bromölla
Samling:13:10, Multi Copi Arena, Stig Sunnes väg i Bromölla
Aktivitetsinfo: Bortamatch i Vintermästerskapet
Lång resväg till bortamatchen, bra om vi har klart med bilar i tid. Erbjud gärna chaufförer en Swish som tack för hjälpen.
Trupp:Adam Tügel
Amir El Mansouri
Andreas Hansen
Edvin Boberg
Erik Kongslöv
Henrik Golli
Hugo Videla Wetblad
Inti Banstorp
Jamal Abubaker Amoh
Julius Söreklint
Kiyan Korol Galaczi
Milton Hoff
Oscar Simba Sekei
Victor Sezayesh
Världsklass i inställning gav full pott
2021-12-19 21:58

På lördagen var det dags för Vintermästerskapets sista match. Plats för drabbningen var Bromölla, 12 mil hemifrån. En lång resa som kräver förberedelser och just förberedelserna var inte optimala den här gången. Återbudslistan blev till slut 9 man lång, utöver Markus som redan på förhand meddelat att han var bortrest, när vi ändå till slut fick ihop ett lag och meddelade Bromölla att matchen blev av.

 

Här kommer ett referat baserat på diverse matchrapporter.

Vi började matchen rätt så dåligt i våran positionering pga att vi testade en ny formation 3-4-3 där vi inte kom rätt i våra positioner. Vi fick en tidig straff emot oss som de missar. Rättvist enligt oss där vi tycker att deras spelare faller en stund efter touchen av Edvin som gjort ett underbart hemåtjobb! Därefter släppte vi in ett mål där vi tabbade oss i våran press och i försvarspelet!

Men vi lyfte oss därefter enormt mycket och spelade mycket bättre vilket tacksamt resulterade i ett mål där Victor fick en kalasträff från en frispark rakt upp i krysset, där det blir 1-1! Vi fick ytterligare en frispark där Victor slog en mycket bra frispark som Andreas skarvade in och som resulterar ett ledningsmål!

Halvtid 1-2. Vi ändrade formation till trygga 4-4-2 där vi känner oss mycket starkare i försvaret och håller det stabilt! Men vi fortsatte att göra mål och denna gången var det Henke som gjorde mål på en fast situation som resulterade till 1-3. Bromölla krigade på och gjorde 2-3 och matchen blev riktigt spännande med 10 min kvar. Men vi krigade på och kämpade med stort hjärta och för varandra! Matchen slutar 2-3 och vi får åka hem med 3 goa poäng!

 

Resultatet var inte det mest rättvisa som skådats på en fotbollsplan sett till matchbilden men vi vann för att vi lyckades göra målen och för att laget visade en enorm karaktär med rätt fokus! Bromölla var duktiga som lag och var riktigt tuffa i alla dueller. De hade ett stort spelövertag men vi anpassade oss efter förutsättningarna och vände ett underläge till seger. Motståndarna spelade bollen fint och hade lite snabbhet framåt. Vi ser fram emot returen nästa år. 

 

Bromölla-Lilla Torg 2-3 (1-2)

1-0 Bromölla

1-1 Victor

1-2 Andreas

1-3 Henrik

2-3 Bromölla

 

Vi avslutar därmed matchspel för 2021. Och eftersom Skånecupen ställdes in så har vi bara några träningar kvar. Vi ses på tisdag!


<< Tillbaka

 
 
Sponsorer
Facebook
Instagram #lillatorgff