Samling:12:15, Höllvikens IP
Aktivitetsinfo: Första träningsmatchen 11-manna. 15 platser, först till kvarn.
Mållöst borta mot Höllviken
2021-10-23 17:50

Lördagen bjöd på truppens första riktiga 11–manna match, denna gång på C-nivå. Vi kom överens om att spela matchen 4x20minuter. Mest för att vi skulle få tre pauser då vi skulle kunna justera i spelet.

Inledningsvis tog vi tag i taktpinnen och rullade runt bollen, men utan att skapa några vassare chanser. Vi matchade en 3-5-2 uppställning och Höllviken såg ut att matcha 4-5-1. Vi försökte pressa högt, men effekten blev att de hittade ut på kanterna och lyckades flera gången nästan springa sig fria.

I periodpausen drog vi tillbaka laget och slutade med den riktigt höga pressen. Killarna följde den taktiken och då kom Höllviken heller inte runt på kanterna på samma sätt.

Under andra perioden skapade vi vår allra och kanske matchens bästa målchans. Andreas lyckades från kanten hitta in till Henke som fick till ett bra avslut. Bollen gick förbi målvakten men på något sätt lyckads han vända sig om och få stopp på bollen på mållinjen. Jag hade nästan räknat in 0-1 där. I en löpduell så blir Victor fälld och får motståndaren över sig. Efter att Victor fått vila några minuter på bänken så förstår vi att skada är allvarlig. Victor blir körd till sjukhuset där man konstaterar att handleden är bruten. Våra tankar går till honom och hoppas att han snart är tillbaka på planen igen!

Ju längre matchen lider så skapar Höllviken fler och fler chanser. Julle gjorde ett flertal perfekt avvägda utrusningar. Och de fall då inte Julle stod i vägen, så sköt Höllviken utanför.

Sista perioden blev chansfattig. Många trötta ben gjorde det svårt att komma igenom.