SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lilla Torg Fotbollförening
Fotboll

FC Trelleborg vit
2 - 5
Lilla Torg FF vit
FC Trelleborg vit2 - 5Lilla Torg FF vit

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 08 oktober, 19:00
Plats:Västervångs IP konstgräs 9-manna
Tävling:
Matchnummer: 131321041
Samling:18:00
Trupp:Amir El Mansouri
Andreas Hansen
Edvin Boberg
Hugo Ekeroth Daag
Isak Dimovski Nylander
Jack Robèrt
Julius Söreklint
Leith Al Sheyyab Hörle
Milton Hoff
Rufus Leijon Nolke
Simon Persson
Tage Hoff
Victor Rodzevski
Victor Sezayesh
Rättvis seger mot FC Trelleborg
2021-10-08 23:59

På förhand en spännande spelhelg med tre matcher. A, C och träningsmatch. I stort sett alla spelare i truppen skulle luftas när Marcus fick ett mail om WO från Uppåkra. Det är alltid tråkigt när matcher inte spelas men när ett lag lämnar WO för tredje gången under en säsongshalva, ja då blir det både orättvist och irriterande. För vi hade laddat upp för att om möjligt ta in lite målskillnad på Sjöbo inför sista rundan, men fick aldrig chansen precis som Bjärred och FCT. 

Men två matcher följer spelschemat och den första spelades i Trelleborg på C-nivå mot duktiga och spelskickliga FC Trelleborg.

 

För första gången så valde vi att matcha 2-4-2 uppställning i C-serien, med intensionen att pressa högt, bryta tidigt, och komma till många farliga målchanser.

Inledningsvis tog vi jobbet men blev gång på gång utmanövrerade av ett Trelleborg som var rörliga i uppspelsfasen och ofta kom loss bakom våra ytterbackar. Och just vid ett sådant tillfälle tar Trelleborg ledningen med ett kliniskt rent avslut. Vi arbetade oss därefter mer och mer in i matchen och därför kom det snopet när Trelleborg utökade till 2-0 på en frispark, just utanför straffområdet.

Direkt efter kom Milton loss och gjorde 2-1, helt rättvist och viktigt för vår moral att orka kriga vidare.

I andra perioden tog vi över totalt. FCT orkade inte längre utföra sitt rörliga uppspelsspel och vi bröt gång på gång tidigt på deras planhalva. Amir, Jack och Milton gjorde var sitt mål och vi avslutade perioden med en 2-4 ledning.

Till sista perioden var ordern att ”stänga matchen”. Vi fortsatte att skapa chanser och Isak avslutade ett fint anfall, kliniskt, med att trycka in 2-5 från sin vänsterytter position som han skötte med bravur när han fick chansen.

Ett välspelande FC Trelleborg, som vi önskar lycka till framöver, och en mycket bra domare gjorde kvällen väldigt trevlig.


FC Trelleborg-Lilla Torg 2-5 (2-1)(0-3)(0-1)

Milton x 2

Amir

Jack

Isak

 

 

 


<< Tillbaka

 
 
Sponsorer
Facebook