SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Lilla Torg FF vit
2 - 1
FC Trelleborg vit
Lilla Torg FF vit2 - 1FC Trelleborg vit

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 18 september, 18:30
Plats:Mariedals IP konstgräs 7-manna 1
Tävling:
Matchnummer: 131436030
Samling:17:30
Trupp:Amir El Mansouri
Andreas Hansen
Anton Persson Wahlgren
Edvard Lundström
Erik Kongslöv
Henrik Golli
Hugo Ekeroth Daag
Ian Jung
Isac Nicklasson Raflund
Kevin Heggeland
Leith Al Sheyyab Hörle
Simon Persson
Tobias Persson
Victor Rodzevski
Uddamålsseger i match med många chanser
2020-09-18 21:14
Återigen var det dags för en fredagsmatch i C-serien och FC Trelleborg stod för motståndet. FC Trelleborg:s 07:or har tidigare gett oss stora problem men idag var det deras 08:or som stod för motståndet, ett duktigt lag som skördat stora framgångar på senare tid. 
De blåsvarta killarna visade dock att de var taggade och inställda på att göra vad som krävdes för 3 p.
Matchen började bra med ett rörligt och variationsrikt anfallsspel med många involverade. Vi kom till många lägen men antingen var det inte rätt skärpa eller en duktig målvakt i vägen. Som vi ser det så tog vi ledningen rättvist efter ett klart spelövertag. FCT stack upp några gånger och satte kommunikationen mellan våra backar och målvakt på prov. De flesta gånger fredade vi vårt mål men en gång slank bollen hela vägen igenom vår försvarslinje och även förbi Ian i målet. 
Snöpligt och tråkigt sett till matchbilden men killarna visade mod och vilja att ösa på. 

I andra fortsatte vi äga spelet. Fler uppradade chanser från vår sida och nu hade vi hittat rätt i försvaret så Ian fick stå ganska sysslolös. Men trots övertag i chanser så gjorde vi inte det efterlängtade ledningsmålet förrän Tobias la in en väldigt väl avvägd frispark utom deras duktiga målvakts räckvidd där vår för tillfället formstarkaste spelare Anton dök upp på bakre stolpen där han behärskat kunde styra in 2-1. 

Inför sista var killarna nöjda med insatsen men ville göra fler mål. Vi skapade lägen för att stänga matchen men det ville sig inte riktigt idag. Och när vårt försvar var omutligt så blev det inte fler mål. 

Alla killar bidrag fint till segern. På flera håll börjades matchen tveksamt och lojt men där jobbade man sig in i matchen på  ett föredömligt sätt. Ett par härliga kombinationer och Antons tunga frispark var värda ett bättre öde men slutsiffrorna spikades till 2-1. 

Dagens plus var svårt att utse men jag ger det till Tobias och Simon som rev hål i FCT:s försvar med ihärdiga och kraftfulla löpningar och dessutom hade hög precision i passningar och dribblingsraider.  

Lilla Torg - FCT 08 2-1 (1-1, 1-0, 0-0)

Nu hopas vi att vi kan bibehålla den goda känslan inom laget och ösa på mot duktiga Höllviken på söndag.


<< Tillbaka

 
 
Sponsorer
Facebook