SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Lilla Torg FF vit
1 - 2
Kulladals FF vit
Lilla Torg FF vit1 - 2Kulladals FF vit

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 11 september, 19:00
Plats:Mariedals IP konstgräs 7-manna 1
Tävling:
Matchnummer: 131436025
Samling:18:00, Klubbstugan
Trupp:Adam Tügel
Amir El Mansouri
Andreas Hansen
Anton Persson Wahlgren
Edvard Lundström
Edvin Boberg
Erik Kongslöv
Gustav Askolin
Hugo Ekeroth Daag
Ian Jung
Leith Al Sheyyab Hörle
Oscar Simba Sekei
Simon Persson
Victor Rodzevski
Toppmöte på Mariedal
2020-09-11 20:55
Fredagskvällen bjöd på match mellan de två lagen i topp i serien. Kulladal är erkänt starka och tunga att möta så det var fullt fokus och inställning i närkamperna som gällde redan från start. 
Kulladal började matchen med en het chans. Sen började Lilla Torg pressa mer och fick ett litet tryck på motståndarna. Kamperna var hårda och schyssta inledningsvis och det gillade vi. Kulladal utnyttjade sin fysik men fick inget gratis. Så i pressen fick vi en dubbelchans där Gustav avslutade så pass bra att returen dök upp framför fötterna på Oscar som la in 1-0. Känslan var god och vi vann fler och fler dueller. I slutet började spelet bli mer opolerat från motståndarna men nivån tillät det vilket definitivt var till vår nackdel. Stort plus att vi inte gav oss in i samma destruktiva spel utan fortsatte spela. Men vi gick till pausvila med en knapp men härlig ledning. 

I andra fortsatte det jämna spelet. Kulladal skapade några hörnor vilket skulle bli avgörande för matchen. Vi var för passiva och de hade några långa spelare och med den kombinationen var det inte oväntat att de kvitterade ganska tidigt. 
Tyvärr kom en kavalkad av opolerade tacklingar som störde vårt spel och först efter ett rent hattrick i nedsparkningar fick deras ena spelare gult kort. 
Vi försökte utnyttja övertaget men frustrationen över spelet och bedömningsnivån hämmade oss. 5 min övertag gav inte många chanser. Ny paus: 1-1. 

När Kulladal blev fulltaliga igen så ökade intensiteten i spelet igen och det blev mer hårt och schysst spel. Vi pressade fram en ny hörna som återigen gav utdelning. 
Vi kämpade och gjorde ett bra jobb över hela banan, men nådde inte hela vägen till kvittering. Simons skott var det närmsta vi kom men en vass räddning gav Kulladal segern i en tuff match. Matchen avslutas innan tiden är ute och när lagen tackar för matchen ringer klockan för full tid. Vi hade en del emot oss idag men trots det så kämpar vi hela vägen.
Vi känner att vi är där och tar kampen under hela matchen och utmanar ett erkänt duktigt lag. 

Det är svårt att inte berömma laget för insatsen men Anton visade stor pondus och beslutsamhet i backlinjen. Många avgörande brytningar som påbörjade omställningar. 

På söndag är det dags för nästa match mot Lunds SK. Då är det läge för revansch för killarna som ska spela då!

Lilla Torg-Kulladal 1-2 (1-0, 0-1, 0-1)

<< Tillbaka

 
 
Sponsorer
Facebook