SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

FC Bellevue 3
0 - 2
Lilla Torg FF vit
FC Bellevue 30 - 2Lilla Torg FF vit

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 27 september, 12:00
Plats:Mellanhedens IP A-plan
Tävling:
Matchnummer: 131436035
Samling:11:00
Trupp:Adam Tügel
Alexander Jönsson
Amir El Mansouri
Andreas Hansen
Edvard Lundström
Fredrik Mazhari
Gustav Askolin
Hugo Ekeroth Daag
Ian Jung
Leith Al Sheyyab Hörle
Markus Castro Ottosson
Simon Persson
Victor Rodzevski
Viggo Lindbergh
Derbyseger
2020-09-27 13:56
Andreas gör 1-0 efter ett vackert vänsterskott
Återigen ställdes vi mot Bellevue, idag i C-seriens näst sista match. Trots att det snart är oktober så möttes vi av en soldränkt fotbollsplan på Mellanheden. Bellevue valde att spela på stor 9-manna vilket blev en trevlig utmaning. 
Coacharna Magnus och Marcus samlade styrkorna och höll genomgång inför dagens derbydrabbning. Fokus var på att ta med sig momenten från veckans träning. 
Matchen började bra. Vi tog som väntat tag i takt pinnen och spelade över stora ytor. Fina kombinationer radades upp och samtidigt som vi la mycket fokus på det kreativa anfallsspelet så visade killarna stor ödmjukhet i försvarsspelet.
Vi rann igenom lite här och var men Bellevue hade satt sin stora målvakt i mål som uppvärmning inför deras A-match mot MFF. Och han var inte vara stor utan också väldigt duktig. 
Efter lite filande här och där så rann vi igenom på Gustavs kant och med ett distinkt vänsteravslut satte den gamla Bellevuespelaren Andreas bollen behärskat mål bakom deras målvaktsklippa. Skönt och helt i linje med matchbilden som vi dominerade. Skönt att gå till paus med 1-0. Vi var inte riktigt vän med de hårda bollarna så vi hade lite svårt att komma till bra avslut i flera av lägena vi skapade.

I andra fortsatte matchbilden med övertag men Bellevue stack upp lite mer. Vid en frispark så blev det en snöplig retur som smälldes upp i nättaket. Tack och lov för vår del så bedömdes Bellevuespelaren befinna sig i offsideposition. 
En uddamålsledning är skör och när vi inte lyckades överlista målvakten på andra sidan så var det extra viktigt att inte bjuda på billiga lägen bakåt. Men andra halvlek slutade mållös.

Inför sista fick vi åter lite mer go i laget. Tryckte ner Bellevue bra och släppte inte till så mycket bakåt. Efter ett genombrott placerade Gustav in vårt andra mål för dagen och det gav oss lite andrum. Markus lyckades träffa båda stolparna med samma avslut och vi var väldigt nära någon straff. Men det blev inte mer. 3 p var dagens mål tillsammans med ett kreativt anfallsspel med många inblandade. Vi lyckades med båda uppgifterna. Kul att Fredrik fick komma igång med matchspel och han gjorde en fin insats. Dagens plus gick till väggspelen, +++++!
Gustav plågade deras vänsterkant och Adam svävade fram över sin kant. 

1-0 Andreas
2-0 Gustav

<< Tillbaka

 
 
Sponsorer
Facebook