SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Lilla Torg FF blå
7 - 3
IF Limhamn Bunkeflo B3
Lilla Torg FF blå7 - 3IF Limhamn Bunkeflo B3

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 04 oktober, 11:00
Plats:Mariedals IP konstgräs 7-manna 2
Tävling:
Matchnummer: 131432039
Samling:10:00
Seger i höstens sista hemmamatch
2020-10-04 12:52
När höstens sista match hemma mot LB07 skulle spelas visade Mariedal upp sin grå och ruskiga sida. Trots regn och rusk så var killarna fokuserade. Vi pratade om att resultaten inte speglat vårt spel där vi, bortsett från floppen mot Skanör i höstpremiären, spelat bra i övriga matcher och borde haft med oss några poäng till. 
Men vi la också fokus på varför vi inte fått med oss fler poäng och där var det fokus på effektiviteten vid avslut. 
Matchen började väl. Vi tog tag i spelet och började sakta med säker hitta in i matchen. De hade främst en spelare som hotade oss och det löste vi inledningsvis bra. Vi gjorde det, för vår del viktiga, första målet och känslan var god. Vi hade koll och kontrollerade när Anton kom lite sent in i en närkamp och helt korrekt tilldelades gul kort. Lite oro i lägret och lite felfördelad press på mitten gjorde att LB tog över spelet. 1-1 kom och de hade även ett ypperligt läge till 2-1 där Julius stod för en av flera fina räddningar. Istället höll vi ut och hittade upp centralt i mitten där Alex vände upp och satte 2-1 till oss via stolpen precis innan paus. 

I andra trummade vi på samtidigt som de fick en man varnad med efterföljande 5 min utvisning. Vi sprang iväg till 5-1 efter mål av Markus och Gustav innan de blev fulltaliga. Tyvärr föll vi in i nonchalans och halvdant spel samtidigt som de gjorde två snabba mål. Lite oro spred sig i Lilla Torgs lag och när de sköt i ribban var det nära att vi tappat en stor ledning. Men idag vare vi marginaler med oss och höll ut. 

I sista perioden spelade vi stabilt och tryggt. Två mål framåt, inget bakåt. 
Rättvis seger sett även 75 min och starkt att lyfta sig efter vår dipp i andra. 

Lilla Torg-LB07 7-3 (2-1, 3-2, 2-0)

Målskyttar:
Viggo 2
Markus 2
Gustav 2
Alex 1

<< Tillbaka

 
 
Sponsorer
Facebook