SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Hyllie IK grön
2 - 0
Lilla Torg FF blå
Hyllie IK grön2 - 0Lilla Torg FF blå

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 29 augusti, 14:00
Plats:Hyllie IP konstgräs 9-manna
Tävling:
Matchnummer: 131432014
Samling:13:10, Klubbstugan Hyllie IP
Trupp:Adam Tügel
Alexander Jönsson
Amir El Mansouri
Anton Persson Wahlgren
Casper Lundqvist
Gustav Askolin
Julius Söreklint
Kevin Heggeland
Markus Castro Ottosson
Simon Persson
Viggo Lindbergh
Zion Anderberg Fremark
Dessa j..la långbollar!
2020-08-29 16:04
Morgonen började med ösregn och allmänt deppigt väder. Några frågande sms om inställd match dök upp med vädergudarna ville annat det bjöds på solsken när domaren blåste igång matchen. Vi visste exakt vad som gällde. De känner till oss och vi känner till Hyllie. Vi vet också hur de gör huvuddelen av sina mål och därför var det disciplin i försvarsspelet och press på deras djupledbollsspecialister. I det vanliga spelet känner vi oss trygga, det kan vi. Framåt ville vi ha fart och rörelse.
Matchen började bra. Visst, deras anfallare kom helt förväntat i djupled men domaren var med. Mål men korrekt bortdömt pga offside. Här visade våra backar mod genom att hålla uppe linjen och förlita sig på Julius i målet samt att offsider blåses av. Framåt försökte vi men fick lägga mycket krut på kampspelet som vi tog väl mot ett fysiskt starkare Hyllie. Mittfältskampen var fin att se. Den som styrde dominerade spelperioder och det gick i vågor. De hade sina djupledsbollar och vi hade någon ströchans men 0-0 i paus. 

I andra justerade vi uppspelen som var för lättlästa i första. Vi kom till fler lägen och spelmässigt skapade vi mer genom konstruktivitet medan den överhängande faran var konstant genom hela matchen när deras spjutspets var inne. Jag vill påstå att vi har övertag i andra och skapade både spellägen och fasta situationer. Men skärpan och marginalerna var inte där samtidigt som deras målvakt ofta stod rätt och gjorde en riktigt fin insats. Ny paus och 0-0 igen. 

Inför sista hade vi en god känsla efter mittperioden och började spela bra utan att komma till de farligaste chanserna. Istället dök Joelle upp i djupled. Ett resolut och ett kontrollerat avslut utan chans för Julius som annars gjorde precis vad man kan förvänta sig. 

Två bra målvakter, två bra lag. Idag stolpe ut från vår sida men har kan inte anmärka på något. Vi gjorde vad vi kunde och kämpade väl. Vi kan inte mer än gratulera Hyllie till segern och nöja oss med att detta om något var en hedersam förlust. Vi förtjänade mer men andra dagar studsar det vår tur. 

Backlinjen Adam-Viggo-Anton spelade i stort sett hela matchen trots många fysiska bataljer med hårda men schyssta smällar. Offensivt gjorde vi vad vi kunde. Skärpan måste vara bättre i avsluten om vi ska störa motståndare av den här kalibern. Min besvikelse är bara på premiärmatchen mot Skanör där vi inte levererade som vi gjorde idag. Det får vi ta med oss framöver. Inställning är A och O och det såg vi idag.

Tabell och två förluster. Det är surt, men dagens insats medför beröm i mängder. Till båda lagen! För anledningen till att vi inte vann idag var att vi mötte ett förbaskat starkt lag som har mentalt övertag på oss för tillfället. 
Killarna var också besvikna över resultatet men vi såg ändå att de gjort sitt bästa och därmed stänger vi dagens referat med ett stort TACK! Och tack till stöttande föräldrar. 

Imorgon spelar några spelare match igen mot Möjligheten på hemmaplan och där ska vi försvara vår serieledning!

Hyllie-Lilla Torg 2-0 (0-0, 0-0, 2-0)

<< Tillbaka

 
 
Sponsorer
Facebook