SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Lilla Torg FF blå
0 - 2
FC Bellevue 2
Lilla Torg FF blå0 - 2FC Bellevue 2

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 05 september, 15:00
Plats:Mariedals IP konstgrs 7-manna 1
Tävling:
Matchnummer: 131432019
Samling:14:00
Ibland finns det inte så mycket att säga
2020-09-05 17:00
Hemmamatch och derby mot Bellevue 08. Årets tråkigaste match på förhand, en "inget-att-vinna"-match för vår del. Lite otur med förberedelserna när återbuden trillade in med tre tacksamma inhoppare löste uppgiften. 
Bellevue började aggressivt och utnyttjade att vi inte kom rätt i positionerna. Fina inspel från deras mittfält fick vårt försvar att jobba och mitt i deras press kom ett läge där vi fuskar och ligger 10 m fel om deras i särklass bästa spelare. Han gör det han är bra på och trollar fram bollen i öppet mål för en lagkamrat. Snyggt och effektivt men på tok för naivt och halvdant från vår sida. Innan vi kom rätt i någon form av spel så rensade vi mycket och slog långt. När 15 minuter hade gått hade Bellevue ett klart övertag och deras minste spelare vann allt på mitten... i luften!!! Ett kvitto på att för många av oss agerade alibispelare och det kan vi inte göra. Men sen jobbade vi oss in i matchen. Lägen dök upp med deras målvakt valde att agera mur. 
Resten av matchen gör vi okej, vissa delar med väldigt bra vilja. Chanser skapades. Hade vi gjort mål på hälften så hade vi gjort fler mål än dem. I andra hade de ett superfarligt läge när deras ytter missade ett läge där åskådarna på Mariedal räknat in andra målet för Bellevue. Men ännu en fin chip där deras stjärna kom fram och lyckades störa Julius så att det blev ett läge i öppet mål som de inte missade. 
Domaren ska ha beröm för att han stävjade farligt spel. Sen var det otur att han glömt korten hemma och nästan stegade upp en 11-mannastraff när vi fick ett gyllene läge att komma in i matchen. Helt i linje med den motgång vi har i B-serien. 

Killarna får vara nöjda med att ha varit värda mer än motståndarna i 2/3 av matchen. Vi får jobba vidare med precisionen i båda riktningarna. 

Dagens plus går till Victor S som dessutom hoppade in med några timmars varsel. Gustav skapade mycket på egen hade och sprang över stora ytor. Adam tog ut deras bästa stora delar av matchen. Men idag var det för många som inte kom upp i den nivå vi vet att de har i sig och det blev avgörande. En match som idag hade vi behövt ha en 100% inställning från alla.

Lilla Torg-Bellevue P08 0-2 (0-1, 0-1, 0-0)


<< Tillbaka

 
 
Sponsorer
Facebook