SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Lilla Torg FF blå
1 - 1
BK Höllviken röd
Lilla Torg FF blå1 - 1BK Höllviken röd

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 20 september, 10:30
Plats:Mariedals IP konstgräs 7-manna 2
Tävling:
Matchnummer: 131432027
Samling:09:30, Klubbstugan
Trupp:Adam Tügel
Alexander Jönsson
Amir El Mansouri
Anton Persson Wahlgren
Edvin Boberg
Gustav Askolin
Julius Söreklint
Kevin Heggeland
Markus Castro Ottosson
Tobias Persson
Victor Sezayesh
Viggo Lindbergh
Zion Anderberg Fremark
Oavgjort mot Höllviken
2020-09-20 12:58
Ett besviket och ett nöjt lag efter matchen.
Helgen avslutades med en på förhand tuff match mot Höllviken som vi vet är duktiga och svåra att möta. 
Killarna var fokuserade på match och vi satte upp vår game plan. Viktigt idag att inte göra saker halvdant för var det något vi visste så var det att Höllviken inte viker ner sig. 
Matchen började som förväntat med två taggade lag. Men ganska tidigt utnyttjade Tobias att deras ena back släpade i backlinjen och sprang sig fri. 1-0 och en skön känsla. Motståndarlägret menade att det var offside men målet godkändes. 
Vi skulle lägga fokus på närkamperna i matchen och inte en enskild spelare i deras lag. Jag tycker killarna gjorde ett bra jobb och spelade stabilt och resolut. Tyvärr för vår del så visade det sig att deras målvakt var på hugget och det skulle bli avgörande idag. Mycket kamp, övertag till oss och schysst spel. 
Dagens till ära hade vi den bästa domaren vi kan få, Zeb. En domare som hanterar nivån i en tät kamp som idag och vågar sätta sin prägel på matchen. Härligt att se när han korrigerar domslut som bedömts fel som vid ett inkast idag. Det ger en bra känsla hos spelarna och stort förtroende hos ledare när man vill göra det rätta. 
Vi gick till pausvila med en skön ledning. 

I andra så öste vi på lite mer. Skapade en del lägen och släppte till lite. Men det blev en hel del hörnor till båda lagen och med tanke på hur senaste matcherna sett ut så var det förstås lite oroande. Men idag var vi på tå och de chanser vi släppte till motade Julius rutinerat. Vårt övertag gav oss många frisparkar eftersom vi var steget före i de flesta dueller.  Men trots chansmässigt övertag så slutade den andra perioden mållös och vi förberedde oss in för sista perioden med en uddamålsledning. 

I sista skapade vi mycket men deras målvakt var omutlig. Och var det inte han som räddade så var det stolpen eller att bollen retligt rullade parallellt längs mållinjen i ett öppet mål. Vi skapade för att förtjäna mer men då dök det upp en slumpboll. En långboll rakt mot Julius. Han gick, som en målvakt bör, rakt mot bollen. En motståndare hoppar in i honom och faller vid kontakten. Bedömningen blir straff vilket förstås är tufft för Julius vars alternativ var att undvika kontakt men då hade han släppt bollen i öppet mål från 20 meter. 
Det svider ju extra när vi skapade så mycket och så får de så mycket ur knappt något. Oavsett vad som söms så slås straffen för tidigt. Julle räddade men straffen gick om för att Zeb inte blåst igång spelet. Helt signifikativt för dagen så satte förstås den andra straffen och kvitteringen var ett faktum. 

Oavgjort mot ett på förhand bra lag. Det hade vi inte tackat mej till efter det tunga året, men det till matchbilden var det en klar besvikelse. 

Starkt jobbat och tack till Höllviken och Zeb för matchen. Bra insats idag men dagens plus går till Amir som idag gör en riktigt fin match och samtidigt uppträder exemplariskt som lagkapten. 

Lilla Torg-Höllviken 1-1 (1-0, 0-0, 0-1)

<< Tillbaka

 
 
Sponsorer
Facebook