SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Lilla Torg FF blå
2 - 4
Janstorps AIF röd
Lilla Torg FF blå2 - 4Janstorps AIF röd

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 16 maj, 10:30
Plats:Mariedals IP konstgräs 9-manna
Tävling:
Matchnummer: 131409027
Samling:09:45
Trupp:Adam Tügel
Alexander Jönsson
Amir El Mansouri
Andreas Hansen
Anton Persson Wahlgren
Casper Lundqvist
Julius Söreklint
Kevin Heggeland
Markus Castro Ottosson
Simon Persson
Tobias Persson
Victor Sezayesh
Viggo Lindbergh
Jämn match med lite stolpe ut
2020-05-16 12:23
Dagens match mot Janstorp blev en jämn och tuff tillställning. Vi började matchen bra trots det sargade självförtroendet. 
Killarna försökte rulla runt bollen och involvera spelarna i laget. Efter en bra inledning slappnade vi av och började slarva och det var just slarvet som kostade oss dagens match. 
Efter den positiva inledningen så tog Janstorp över med ett rakt och energirikt spel. Inte helt oväntat så trillade första baklängesmålet in men till skillnad mot andra matcher i vår så lyfte vi oss. Trots att vi inte hunnit få igång vårt spel igen så hann vi skapa en omställning där Markus rann igenom och satte 1-1 innan paus. 

En god känsla i pausen gav killarna hopp. Lite bättre skärpa och försöka komma mer till avslut i medvinden i andra var direktiven. Andra halvlek var också en jämn tillställning med chanser åt båda hållen. Anton fångade upp en andraboll, la upp den och smällde in 2-1, vår första ledning på A-nivå på länge. Och det kändes bra för att killarna verkligen var värda det. Men det dröjde inte länge innan en felvärderad aktion kostade oss ett nytt baklängesmål där bollen retligt styrdes in i bortre krysset efter en touch på en av våra försvarande backar. Typisk stolpe ut, men inget att göra åt. Resten av perioden böljade spelet fram och tillbaka när en av deras spelare plötsligt snappade upp bollen och tryckte till snabbt och hårt men en fint spelande Julius kom ut och räddade med örat. En rejäl smäll men efter 45 sek avbrott så var det igång igen. Klockan ringde när spelet sattes igång och killarna visste att det var ett litet tillägg pga avbrottet. Men ett väldigt generöst tillägg gjorde att bollen hann över mittlinjen ett par gånger och när vi trodde att nu måste det vara slut så smällde det till igen via ett annat försvarsben. Bollen bakom Julius och 2-3 innan paus. Inte mycket att säga. Killarna gillar att spela och nu fick de dryga 27 minuter i andra perioden. 

Inför sista fanns vara en väg att gå. Att försöka komma tillbaka resultatmässigt. Killarna försökte men det var ett duktigt och jämnstarkt lag på andra sidan. Det var inte vår dag så chanserna som dök upp mynnade ut i ett mål i tredje perioden. Tyvärr inte till vår fördel så matchen slutade 2-4. Tack till domaren Zeb som höll en bra och konsekvent nivå och därmed la grund för en fin och jämn match.

Efter förra matchen så var det ett fall framåt men killarna summerade det bra. Vi låg för lågt vilket hänger ihop med vårt självförtroende. Slarv i passningarna, främst på egen planhalva, kostade oss ett par baklängesmål. Men överlag hade vi fart på benen och tog på de flesta håll kampen i närkamperna. Vi har vunnit matcher där bollen studsat vår väg men idag var det stolpe ut. Vi tar med oss det positiva och ser till att avsluta vårsäsongen på bästa sätt. Inställningen och viljan att försöka idag ska vi bygga vidare på. 

Imorgon är det en ny match mot vårt kompislag Hyllie. Många som inte fått spela så mycket under året får chansen att visa att de vill spela mer. 

Dagens stora plus går till Julius och Kevin som gav det där lilla extra och stod för prestationer som lyfte laget. Men det var  en match där jag tycker vi förtjänade mer än vad vi fick med oss. 

Lilla Torg-Janstorp 2-4 (1-1, 1-2, 0-1)

<< Tillbaka

 
 
Sponsorer
Facebook