SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

FC Möjligheten
vs
Lilla Torg Fotbollförening
FC MöjlighetenvsLilla Torg Fotbollförening

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 25 april, 14:30
Plats:Rosengård Norra
Samling:13:45, Rosengård Norra
Aktivitetsinfo: Thomsons väg 78A, Rosengård
Träningsmatch mot FC Möjligheten
Varm match på Rosengård Norra
2020-04-25 16:49
På C-nivå spelades vårens andra match. FC Möjligheten stod för motståndet. Jag pratade med en annan ledare innan matchen som berättade om sin upplevelse och tyvärr stämde mycket in på vår match. 
Det var en soldränkt och ganska vindstilla Rosengård Norra IP som bjöd in till spel när domaren blåste igång matchen. 
Lilla Torg försökte spela fotboll och Möjligheten levde på mycket vilja och hjärta i början. I vissa lägen rörde vi på benen och lät bollen rulla, då såg det bra ut. I andra lägen var det fegt och passivt och då låg ofta våra spelare efter sena tacklingar. Efter ett anfall tryckte Andreas in bollen och det kändes som vi var på väg in i matchen. Men det var ett krigande lag vi mötte. Flera stunder jobbade de sig fram forcerande och vi fick det tufft. 
I andra var det lite böljande spel. Värmen tog på krafterna och när vi inte flyttade upp i press så fick de vid ett läge måtta för länge och tryckte in en boll i krysset. 1-1 efter två perioder. I sista kände vi att vi skulle ta över matchen och köra över dem. Men det var som ett nytt Möjligheten som kom ut på plan. De spelade fint och bibehöll sin aggressiva press. Lägen åt båda hållen dök upp. 
Vi hade två i stolpen och flera andra chanser men ändå stannade vid ett mål. Tack och lov blev det inte fler mål bakåt heller så matchen slutade 1-1. 

Vi kan konstatera att det finns olika fotbollsfilosofier. Vi är inte ett fysiskt starkt lag, men domarnivån idag gynnade motståndarna mer än oss. Givetvis måste vi ha verktyg att hantera det också, men ovanligt många stämplingar och armbågar som huvudsakligen bedömdes som "spel på bollen" gjorde för många av oss för passiva och det var avgörande idag.

FC Möjligheten-Lilla Torg 1-1 (0-1, 1-0, 0-0)

Nästa helg är det match på A-nivå mot FC Trelleborg och så inväntar vi bekräftelse från FC Ariana för spel på C-nivå. 
Träning som vanligt i veckan. 

<< Tillbaka

 
 
Sponsorer
Facebook