SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Lilla Torg Fotbollförening
vs
LB07 Bunkeflo
Lilla Torg FotbollföreningvsLB07 Bunkeflo

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 25 april, 12:00
Plats:Mariedals IP, Konstgräs 9-manna
Samling:11:15
Aktivitetsinfo: Samling vid klubbstugan redo för spel. Kom i tid!
Svårt match mot tufft motstånd
2020-04-25 16:38
Efter förra veckans match mot LB Limhamn där vi var väl med i matchens första timme så var det idag dags mot LB Bunkeflo. Det är ett av de tuffaste motstånden vi kan möta här i sydvästra Skåne och så blev det också idag.
För att mäta sig med dem så måste vi ta kampen...
Matchen började med hög press och bra passningsspel från LB. Vi var passiva och när vi väl fick bollen var det slarvigt spel och dålig rörelse. Med de förutsättningarna fick LB ett rejält grepp och matchen och förvaltade det väl. 2-0 efter en första period med klar LB-dominans. 
I andra låg vi lite närmare dem och störde deras duktiga Medjen. Ja, hela deras lag var duktiga men just Medjen var framträdande. När vi kom rätt i positioner och tog kampen så dök det upp ytor som vi inte sett av i första perioden. Fortsatt övertag för LB i andra men bättre spel från vår sida. Ett långt inlägg och en fri motståndare på bortre gjorde att vi inte lyckades hålla nollan i andra, vilket var mentalt tungt. 
I sista perioden försökte vi men värmen och motståndet tog för mycket på krafterna. En del stillastående ben och för svagt närkampspel gjorde att LB kunde spela hem matchen med en målmässigt överlägsen sista period. 
Vi hade några lägen också men de förvaltades inte väl. 

För att få ihop två lag fick Milton Hoff och Kevin Malmborg ställa upp idag och det tackar vi så mycket för. 
Om vi nu tycker att vi var värda mer i i matcherna mot Hyllie och LB Limhamn så var detta inte mycket att säga om. En klar förlust mot ett för bra och schysst spelande lag.

Lilla Torg-LB Bunkeflo 0-6 (0-2, 0-1, 0-3)

<< Tillbaka

 
 
Sponsorer
Facebook